A Real Madrid sztárjával szelfizett ÉNB Lali

futball világsztár Éjjel-nappal Budapest Real Madrid Lali Gareth Bale RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete álma vált valóra az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának, azzal, hogy ott lehetett Madridban a Bernabeu stadionban kedden este, amikor kedvenc csapata, a Real Madrid 8-0-ra verte a Malmöt.

Lali arról álmodni sem mert, hogy a csapat egyik legnagyobb sztárjával, a walesi Gareth Bale-lel is sikerül találkoznia.

Lali és Gareth Bale Forrás: RTL Klub

Lali hatéves kora óta rajong a csapatért, 20 éves koráig ő is focizott, de most izgult egy kicsit, hogy láthatja-e a legnagyobb sztárokat, mivel a Real Madrid számára ennek a meccsnek már nem volt tétje a BL-ben. De, aztán többet kapott, mint amit remélt.

„Sosem felejtem el a pillanatot, amikor a srácok kifutottak a pályára és megláttam Ronaldot. Ő az én nagy kedvencem" – mondta Lali, aki azt is elárulta, hogy másnap volt alkalmuk részt venni egy stadion touron is, ahol személyesen találkozott Bale-lel.

„Amíg Madridban voltunk mindennap megpróbáltunk bemenni a stadionba, de mivel nemzeti ünnep volt, kilométeres sor állt minden alkalommal. Szerdán végre sikerült bejutnunk. Felmentünk a stadion legtetejére, ahonnan megláttuk, hogy a pályán Real Madrid mezben valaki riportot ad egy televíziónak. Amikor rájöttünk, hogy Gareth Bale az, otthagytuk az egész túrát és rohantunk a kispadokhoz. Hihetetlen, de nem zavartak el minket, sőt végignézhettük az egész felvételt" – mondta Lali, akinek saját bevallása szerint remegett a lába az izgalomtól.

„Szerencsénk volt, mert a túrát leállítottak, csak azok maradhattak ott a helyszínen, akikmár egyébként is ott voltak, de amíg Bale le nem ment a pályáról, mást már nem engedtek oda. Amikor végzett az interjúval odajött hozzánk és hihetetlen türelemmel mindenkivel készített egy közös fotót. Ezt az élményt sohasem felejtem el" - tette hozzá izgatottan az RTL Klub sztárja.

Gáspár Laci az RTL Klubhoz igazol?http://www.life.hu/sztarok/20151210-gaspar-laci-a-tv2-sztarban-sztar-musoranak-gyoztese-lehet-hogy-az-rtl-klubhoz-igazol.htmlFelröppent a hír miszerint a TV2 Sztárban Sztár műsorának győztesére a siker után máris lecsapott a konkurencia.TV + Sztárok--Kóbor János: "Nagyon szégyellem magam"http://www.life.hu/sztarok/20151210-kobor-janos-az-omega-frontembere-szegyelli-magat-mihaly-tamas-nyilvanossagra-kerult-ugy-emiatt.htmlA hírek szerint az Omega legendás basszusgitárosa, Mihály Tamás hitelrontás miatt bepereli Kóbor Jánost, aki elmondta, hogy nagyon szégyelli magát a botrány miatt. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huLengyel Tomi elárulta, milyen nőre vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20151210-lengyel-tamas-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozat-sztarja-elmondta-milyen-nore-vagyik.htmlAz RTL Klub Válótársak című sorozat sármos főszereplője listát írt arról, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie az ideális csajnak.TV + Sztárok--Ejha! Végtelen hosszú lábakat villantott Radics Gigihttp://www.life.hu/sztarok/20151211-radics-gigi-enekesno-vegtelen-hosszu-labakat-villantott.htmlAz énekesnő szuperszexi szerelésben állt színpadra tegnap este, amit Facebook-oldalán is megmutatott rajongóinak. TV + SztárokOrigoStohl András vallomása a pornójelenet után: "Én már szétromboltam egy családot"http://www.life.hu/sztarok/20151211-stohl-andras-szexjelenete-utan-nyilatkozott.htmlA színész az RTL Klub új sorozatában, a Válótársakban egy igazi csajozógépet alakít, nincs olyan epizód, amiben Stohlnak ne lenne legalább egy szexjelenete. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea komoly veszélyeknek volt kitéve Venezuelábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151209-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-piranhaval-pozolt-venezuelaban.htmlA híradós nemrég tért haza Venezuelából - ahol már négyszer járt. És bár sokan veszélyes helynek tartják, Andi már nem fél a karibi országban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.