Erőss Zsolt özvegye, Sterczer Hilda nyitott egy új párkapcsolatra

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
halál özvegy párkapcsolat Erőss Zsolt szerelem Sterczer Hilda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hilda bevallotta már nem zárkózik el a szerelemtől, de gyermekeivel is teljes az élete.

Sterczer Hilda nemrég Life.hu-nak a következőket mondta: „Még nem érzem, hogy nyitott lennék egy új kapcsolatra. Igazából azért nem, mert most kezdem összerakni magam. Rájönni, hogy most ki vagyok én így, hogy Erőss Zsolt felesége voltam. Abban a kapcsolatban volt egy szerepem. Most egyedül kell összeraknom magam"- magyarázta akkor a kétgyermekes édesanya, aki a Best magazinban, most bevallotta, már nem zárkózik el a szerelemtől.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Jelenleg az anyaságra, és a terápiás mászásra koncentrálok, ez teljesen kitölti a napjaimat. Persze, ha hirtelen megtalálna a szerelem, lehet, hogy nem mondanék nemet, de most az elsődleges, hogy a mindennapok apró szépségeinek szeretetét megtanítsam a gyerekeimnek" – mondta Sterczer Hilda.

Király Viktor amerikai népszerűsége töretlenhttp://www.life.hu/sztarok/20151211-kiraly-viktor-enekes-amerikai-nepszerusege-a-voice-utan-toretlen.htmlAz énekes kedden egy produkció erejéig visszatér az amerikai Voice színpadára. TV + Sztárok--Kucsera Gábor most úgy érzi, vége a sportolói karrierjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20151211-kucsera-gabor-kajakos-sportolo-a-tv2-edes-elet-szereploje-most-ugy-erzi-vege-a-sportoloi.htmlPéntek estétől az Édes Életben láthatjuk Kucsera Gábort és Tápai Szabinát, akik bepillantást engednek életükbe. A pár elmondta, Curtisék révén kerültek közel a produkcióhoz, és Kucsera Gábor szerint jó, hogy a forgatás leköti a sok szabadidejét. TV + Sztárok--Szexi pózban villantott Baukó Éva – Kifigyelt a bugyihttp://www.life.hu/sztarok/20151211-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-szexi-pozban-villantotta-meg-a-bugyijat.htmlAddig pózolt a fotósként debütáló Alekosznak Baukó Éva, míg a miniszoknyája kicsit jobban felcsúszott a kelleténél. TV + Sztárok--Kiakadtak a nézők Gesztesi Károlyrahttp://www.life.hu/sztarok/20151211-gesztesi-karoly-szinesz-nem-erkezett-meg-a-gyori-vaskakas-babszinhazban-az-egyik-eloadasra.htmlCsalódott volt a közönség, amiért a színész nem jelent meg a győri Vaskakas Bábszínházban tartott előadáson.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBerki Krisztián térden állva kérte meg Pamela kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20151210-berki-krisztian-terden-allva-kerte-meg-pamela-kezet-az-edes-elet-kamerai-elott.htmlAz Édes Élet kamerái előtt kérte meg a macsó gyermeke édesanyjának kezét. TV + Sztárok--Makranczi Zalán: „Szeretem, ha egy nő két lábbal áll a földön”http://www.life.hu/sztarok/20151210-makranczi-zalan-szinesz-szinetar-dora-ferje-a-hazassagarol-es-a-munkarol-beszelt.htmlSzinetár Dóra férje őszintén vallott arról, hogyan tudja megoldani a család-házasság-munkahely közötti egyensúlyt, és hogyan segíti ebben őt felesége. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.