Csúnya baleset történt Sylvester Stallone új filmjének forgatásán

Forrás: Fórum Hungary -
baleset boksz Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Creed című film felvételén Tony Bellew bokszoló akkorát lendített a kezét, hogy igazából padlóra küldte a vele szemben álló színészt.

A bokszolós film, amit Sylvester Stallone producerként jegyez, Michael B Jordan főszereplésével készül. Ő az, akit véletlenül kiütött és a padlóra küldött a profi ökölvívó, Tony Bellew. A szerencsétlenül járt színész percek után tudott csak felállni. Képeket itt találsz a csúnya esetről.

A film forgatásán Forrás: Fórum Hungary

Megdöbbentő! Sylvester Stallone plasztikrémmé változott

Gyönyörű lányával, Sistinnel pózolt a sztár, ám a fiatal szépség mellett sokkolóan mutatott az egykoron szívtipró színész. Nézd meg a fotót itt!
Gáspár Győzi nagyon kibukott - Életveszélyesen megfenyegettékhttp://www.life.hu/sztarok/20151211-gaspar-gyozo-showman-kibukott-a-facebookon-mert-eletveszelyesen-megfenyegettek.htmlA showmant életveszélyesen megfenyegették, amiért beadta nevezését egy testépítő versenyre, és meg szeretné mutatni, hogy doppingszerek nélkül is lehet győzni. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huEjha! Végtelen hosszú lábakat villantott Radics Gigihttp://www.life.hu/sztarok/20151211-radics-gigi-enekesno-vegtelen-hosszu-labakat-villantott.htmlAz énekesnő szuperszexi szerelésben állt színpadra tegnap este, amit Facebook-oldalán is megmutatott rajongóinak. TV + SztárokOrigoStohl András vallomása a pornójelenet után: "Én már szétromboltam egy családot"http://www.life.hu/sztarok/20151211-stohl-andras-szexjelenete-utan-nyilatkozott.htmlA színész az RTL Klub új sorozatában, a Válótársakban egy igazi csajozógépet alakít, nincs olyan epizód, amiben ne lenne legalább egy szexjelenete.TV + Sztárok--Berki Krisztián térden állva kérte meg Pamela kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20151210-berki-krisztian-terden-allva-kerte-meg-pamela-kezet-az-edes-elet-kamerai-elott.htmlAz Édes Élet kamerái előtt kérte meg a macsó gyermeke édesanyjának kezét. TV + Sztárok--Király Viktor visszatér az amerikai The Voice-bahttp://www.life.hu/sztarok/20151210-kiraly-viktor-ujra-a-voice-szinpadan-coldplay-es-justin-bieber-is-a-fellepok-kozott-lesz.htmlAz énekes is ott lesz az amerikai tehetségkutató fináléjában, ahol a Coldplay és Justin Bieber is színpadra áll majd. TV + Sztárok--Gáspár Laci az RTL Klubhoz igazol?http://www.life.hu/sztarok/20151210-gaspar-laci-a-tv2-sztarban-sztar-musoranak-gyoztese-lehet-hogy-az-rtl-klubhoz-igazol.htmlFelröppent a hír miszerint a TV2 Sztárban Sztár műsorának győztesére a siker után máris lecsapott a konkurencia.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.