Egymásnak estek a Got Talent zsűritagjai

Forrás: RTL Klub -
Horgas Eszter Bangó Adrienne vita Hungary's Got Talent Csuja Imre Kovács Patrícia linczényi márkó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Patríciával nem értettek egyet zsűritársai és nem is hagyták, hogy kifejtse véleményét.

Patrícia arra utalt, hogy nem jött át teljesen a 12 éves Bangó Adrienne produkciója, erre Horgas Eszter azonnal ellenkezni kezdett és olvadozva ecsetelte, hogy a kislány őszintén, maníroktól mentesen énekelt. Linczényi Márkó és Csuja Imre is Eszter mellett állt, így Patrícia már el sem mondhatta a véleményét, csak mosolygott a történeteken.

Forrás: RTL Klub
Debreczeni Zita elaludt munka közben - Tündéri fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151212-debreczeni-zita-modell-fotos-elaludt-munka-kozben-mert-annyira-tetszett-neki-a-diszlet-ahol.htmlNehéz napja lehetett a népszerű fotósnak, aki munka közben, az egyik pazar fotózási helyszínen pihent meg. Ennél édesebb fotót még nem láttunk Debreczeni Zitáról. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huGeszti Péter elárulta ki a kedvence a Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151212-geszti-peter-elarulta-ki-a-kedvence-a-got-talentben.htmlAz X-Faktor egykori mentorával a Hungay's Got Talent harmadik élő elődöntőjébe előtt futottunk össze, GESZTI nevű formációjával ő lesz az este extra produkciója, és már alig várja, hogy színpadra lépjen. TV + Sztárok--Majka: "Zana Zoli nem egy olyan ember, aki bárkit pofán vág ok nélkül. Sőt!"http://www.life.hu/sztarok/20151212-majka-kifejtette-mit-gondol-arrol-hogy-ganxsta-zolee-megutott-valakit-egy-rendezvenyen.htmlAhogy írtunk róla, a hírek szerint Ganxsta Zolee egy céges buliban leugrott a színpadról és behúzott egy jelenlévőnek. A Kecskeméti Rendőrkapitányság súlyos testi sértés ügyében nyomoz. Majka a Facebookján tette közzé a véleményét a történtekről. Majka közétette, mit gondol az esetről.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA Fekete-ikreknél egy leszbikus rajongó is bepróbálkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20151212-a-hungarys-got-talent-fekete-ikrei-meg-szuzek-kozos-pasit-is-el-tudnanak-kepzelni.htmlA vicces lányokkal remek hangulatban beszélgettünk a Hungary’s Got Talent backstage-ben, nevetésből és poénokból nem volt hiány és természetesen a pasik is szóbakerültek. TV + Sztárok--Linczényi Márkó favoritja ma a Got Talent színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20151212-linczenyi-marko-favoritja-ma-a-got-talent-szinpadan.htmlA Bandart nevű formációt a zsűritag arany gombbal jutatotta az élő showba, a baskstage-ben őket faggattuk. TV + Sztárok--Molnár Nikolett szexi produkcióval lép a Got Talent színpadárahttp://www.life.hu/sztarok/20151212-molnar-nikolett-szexi-produkcioval-lep-a-got-talent-szinpadara.html A Hungary’s Got Talentben ma este egy dögös hölgy forrósítja majd fel a levegőt rúdtánc-előadásával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.