Debreczeni Zita elaludt munka közben - Tündéri fotó!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
fotó díszlet alvás munka Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz napja lehetett a népszerű fotósnak, aki munka közben, az egyik pazar fotózási helyszínen pihent meg. Ennél édesebb fotót még nem láttunk Debreczeni Zitáról. 

A modell úgy festett, mint Csipkerózsika, ahogy a gyönyörű, vintage díszlet között álomra szenderült. Már csak Gianni, Zita kedvese hiányzik a képről, aki a képzeletünkben természetesen fehér paripán érkezne, hogy csókjával felébressze szíve választottját.

Forrás: Instagram/Debreczeni Zita
Gesztesi-ügy: "Vannak dolgok, amelyek öltözőn belül maradnak"http://www.life.hu/sztarok/20151212-gesztesi-karolyt-szegedre-kollegai-vittek-le-fellepett.htmlAhogy már írtunk róla, kiakadtak a nézők Gesztesi Károlyra, aki a minap nem érkezett meg győri fellépésére. A színész nem kívánt nyilatozni arról, hogy mi történt, a darab producere, Horváth Csaba azonban a Life.hu-nak elmondta: elnézést kérnek a közönségtől, és szeretné majd ő is megtudni, miért nem érkezett meg az előadásra Gesztesi, nélküle ugyanis nehéz a darabot színpadra vinni. Úgy tűnik, tartottak attól, hogy a színész a szegedi előadás előtt is köddé válik, így kollégái vitték le Gesztesit vidékre. TV + Sztárok--Király Viktor amerikai népszerűsége töretlenhttp://www.life.hu/sztarok/20151211-kiraly-viktor-enekes-amerikai-nepszerusege-a-voice-utan-toretlen.htmlAz énekes kedden egy produkció erejéig visszatér az amerikai Voice színpadára. TV + Sztárok--Kapócs Zsóka: "Elveszítettem a második apámat"http://www.life.hu/sztarok/20151211-kapocs-zsoka-szineszno-es-modell-elveszitette-masodik-edesapjat.htmlGyászol a színésznő: elveszítette a "második édesapját", Gyarmati István zongoristát, akinek temetése miatt hazautazott Milánóból. TV + SztárokOrigoNem érkezett meg az előadására Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20151210-gesztesi-karoly-szinesz-nem-erkezett-meg-gyorbe-az-eloadasara-ezert-elmaradt.htmlA győri Vaskakas Bábszínház hiába próbálta elérni a színészt, nem reagált a telefonhívásokra. Gesztesi előadása végül elmaradt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huGáspár Győzi nagyon kibukott - Életveszélyesen megfenyegettékhttp://www.life.hu/sztarok/20151211-gaspar-gyozo-showman-kibukott-a-facebookon-mert-eletveszelyesen-megfenyegettek.htmlA showmant életveszélyesen megfenyegették, amiért beadta nevezését egy testépítő versenyre, és meg szeretné mutatni, hogy doppingszerek nélkül is lehet győzni. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huErőss Zsolt özvegye, Sterczer Hilda nyitott egy új párkapcsolatrahttp://www.life.hu/sztarok/20151211-sterczer-hilda-eross-zsolt-ozvegye-nyitott-egy-uj-parkapcsolatra.htmlHilda bevallotta már nem zárkózik el a szerelemtől, de gyermekeivel is teljes az élete. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.