Gesztesi-ügy: "Vannak dolgok, amelyek öltözőn belül maradnak"

színész Bánfalvy Ágnes Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, kiakadtak a nézők Gesztesi Károlyra, aki a minap nem érkezett meg győri fellépésére. A színész nem kívánt nyilatozni arról, hogy mi történt, a darab producere, Horváth Csaba azonban a Life.hu-nak elmondta: elnézést kérnek a közönségtől, és szeretné majd ő is megtudni, miért nem érkezett meg az előadásra Gesztesi, nélküle ugyanis nehéz a darabot színpadra vinni. Úgy tűnik, tartottak attól, hogy a színész a szegedi előadás előtt is köddé válik, így kollégái vitték le Gesztesit vidékre. 

Mindenki együtt, a turnébusszal ment le Szegedre. "Délután két óra körül indultunk el Budapestről. Busszal jöttünk, Gesztesi is időben a megbeszélt helyen volt. Úgy gondolom, Károly mindent megtett, ami csak emberileg lehetséges, hogy fátylat borítsunk a múltra. Bocsánatot kért a történtek miatt, és a többiek meg is békéltek. Ami történt, megtörtént, de az élet megy tovább, és vannak dolgok, amelyek öltözőn belül maradnak…A társulat egyébként jó hangulatban volt egész úton, és már csak időpont-egyeztetés kérdése, hogy a Vaskakas Bábszínházban mikor pótoljuk az elmaradt előadást" - fogalmazott a Blikknek Horváth Csaba.

Forrás: Aquaworldresort

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.