Hungary's Got Talent Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor egykori mentorával a Hungay's Got Talent harmadik élő elődöntőjébe előtt futottunk össze, GESZTI nevű formációjával ő lesz az este extra produkciója, és már alig várja, hogy színpadra lépjen.

„Olyan mintha haza sem mentem volna, hiszen négy évig ültem ebben a stúdióban. Sokkal könnyebb szívvel vagyok most itt, mint az X-Faktor alatt, mert nem nyomja a lelkem a felelősség súlya, hogy valamelyik mentoráltamat sikerre kell vinnem. Most az új zenekarommal a hamarosan megjelenő albumunk egyik dalát mutatjuk be" – kezdte Péter, akit arról is kérdeztem, szerinte nincs-e nehéz dolga a zsűrinek, hogy ennyi műfajt kell összehasonlítaniuk.

Forrás: Life.hu


„Én azért nem vállaltam ilyen típusú műsorban szerepet korábban, mert nehéz zsűrizni különböző műfajokat. A mentorálás azért inspirált, mert együtt dolgozhattam a versenyzőimmel, és nagy hőfokon égtünk. A Got Talentben azt lehet elmondani, melyik produkcióban, mi tetszett legjobban. Amikor egy fickó felmászik egy biciklivel négy méter magasba, azt például nincs mihez hasonlítani" – magyarázta Péter, akinek természetesen vannak kedvencei.


„Van itt pár produkció, ami megállná a helyét Las Vegasban is, mert világszínvonalú. Nekem a kerékpáros srác műsora nagyon tetszett, a Dirty Led Light Crew pedig a másik kedvencem. Amit kitaláltak, zseniális" – mesélte Péter, akinek új formációjában ugyanazok a muzsikusok vannak mint a Gringo Sztárban, csupán egy tagcsere történt, egy új hölgy, Ambrus Rita énekel Péter mellett, és pop-rap-elektro elemeket keverő stílust játszanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.