Linczényi Márkó favoritja ma a Got Talent színpadán

Forrás: Life.hu -
Bandart Hungary's Got Talent linczényi márkó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bandart nevű formációt a zsűritag arany gombbal jutatotta az élő showba, a baskstage-ben őket faggattuk.

Kata és Szabi, a Got Talent szerelmespárja biztos, hogy ma este is varázslatos performansszal rukkol elő.

Forrás: Life.hu


„Teljesen új produkcióval érkeztünk ma és új technikát is hoztunk. Reméljük izgalmas lesz és pörgősebb. Szabi kevesebbet fog rajzolni” – kezdte Kata.
„Nem hibázhatunk, azonnal észrevenni, ha hiba üt be. A felkészülési idő sok volt, három héten át minden nap a ma estére gyakoroltunk” – mondta Szabi, aki elárulta, hogy ezt a technikát ők találták ki, így egyedülálló és külföldön is nagyon szeretik őket, most pedig remélik itthon is elismerik majd a művészetüket.

Geszti Péter elárulta ki a kedvence a Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151212-geszti-peter-elarulta-ki-a-kedvence-a-got-talentben.htmlAz X-Faktor egykori mentorával a Hungay’s Got Talent harmadik élő elődöntője előtt futottunk össze. GESZTI nevű formációjával ő lesz az este extraprodukciója, és már alig várja, hogy színpadra lépjen.Arról faggattam, mennyire más az X-Faktorhoz képest egy olyan tehetségkutató, ahol különböző műfajok mutatkoznak be, és hogyan érzi magát ismét az RTL Klub kulisszái mögött. TV + Sztárok--A Fekete-ikreknél egy leszbikus rajongó is bepróbálkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20151212-a-hungarys-got-talent-fekete-ikrei-meg-szuzek-kozos-pasit-is-el-tudnanak-kepzelni.htmlA vicces lányokkal remek hangulatban beszélgettünk a Hungary’s Got Talent backstage-ben, nevetésből és poénokból nem volt hiány és természetesen a pasik is szóbakerültek. TV + Sztárok--Molnár Nikolett szexi produkcióval lép a Got Talent színpadárahttp://www.life.hu/sztarok/20151212-molnar-nikolett-szexi-produkcioval-lep-a-got-talent-szinpadara.html A Hungary’s Got Talentben ma este egy dögös hölgy forrósítja majd fel a levegőt rúdtánc-előadásával. TV + Sztárok--Milák Mózes: "Nagy a tétje a ma estének"http://www.life.hu/sztarok/20151212-milak-mozes-a-hungarys-got-talent-enekese.htmlA Hungary’s Got Talent gyönyörű hangú énekesét különleges hivatásáról faggattuk a backstage-ben.Milák Mózes amellett, hogy tehetségével lenyűgözte a nézőket és a zsűrit, elmesélte régebben milyen nemes hivatást űzött. TV + Sztárok--Bangó Adrienne: „Nagyon jó érzés, de nagyon félek”http://www.life.hu/sztarok/20151212-bango-adrienne-nagyon-jo-erzes-de-nagyon-felek-a-hungarys-got-talent-elott.htmlA Hungary’s Got Talent egyik legfiatalabb tehetségét kérdeztük a backstage-ben, izgul-e az élő show előtt. TV + Sztárok--GOT TALENT: Megosztotta a nézőket a cuki szavaló kislány, Czuczor-Gidai Zsófi továbbjutásahttp://www.life.hu/sztarok/20151129-megosztotta-a-nezoket-a-cuki-szavalo-kislany-czuczor-gidai-zsofi-tovabbjutasa-a-hungarys-got.htmlNem mindenki értett egyet az überédes Zsófi továbjutásával a szombat esti tehetségkutatóban. A műsor hivatalos Facebook oldalán a szavaló kislány osztotta meg leginkább a nézőket. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.