Hódi Pamela TV2 Édes Élet karrier énekes Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hallgasd meg, hogyan énekel az Édes Élet sztárja szerelme, Berki Krisztián ölében.

Pamela és Krisztián egy vidéki kúriában töltöttek egy romantikus estét. Kökény Attila pedig egy megható dallal gondoskodott a hangulatról. De Pamela sem bírt magával, és dalra fakadt.„Most lett teljes az életem, nagyon boldog vagyok és sohasem engedlek el. Szeretlek!" – mondta Berki átkarolva Pamela derekát. Ezek szerint a macsót megihlette szerelme éneklése.

Vujity Tvrtkót megviselte a Gesztesis beszélgetés - Megdöbbentő vallomáshttp://www.life.hu/sztarok/20151216-vujity-tvrtkot-a-tv2-musorvezetojet-riportert-megviselte-a-gesztesi-karollyal-keszitett-beszelgetes.htmlA műsorvezető elárulta, élete legnehezebb interjúja volt a nemrég Gesztesi Károllyal készült beszélgetés. TV + Sztárok--Ejha! Gyönyörű lány lett Demi Lovato kövér kishúgábólhttp://www.life.hu/sztarok/20151216-demi-lovato-kover-kishugabol-madison-de-la-garzabol-szep-lany-lett.htmlEmlékszel a duci kislányra, aki Gabriella és Carlos Solis gyerekét, Juanita Solist játszotta a Született feleségekben? Ő Demi Lovato kishúga, aki dögös csajszi lett. TV + Sztárok--Liptai Claudia teljesen átalakult! Így még sosem láthattuk a műsorvezetőthttp://www.life.hu/sztarok/20151216-liptai-claudia-a-star-warsbol-leia-hercegno-borebe-bujt.htmlAz egész világ Star Wars-lázban ég, a hullám pedig a hazai hírességeket is elérte. Legfrissebb Instagramos képe szerint úgy tűnik, még Liptai Claudia is nagy rojongója a filmnek. TV + Sztárok--Zsédával és Tatár Csillával erősít A Dalhttp://www.life.hu/sztarok/20151215-zseda-enekesnovel-es-tatar-csilla-musorvezetovel-erosit-a-dal-2016ban.htmlA műsorvezetőket nem cserélték le, a zsűri azonban változott az Eurovíziós Dalfesztivál Magyarországi válogatóján. TV + Sztárok--Rajongók figyelem! Budapest utcáin sétálgat Kit Harington és Dakota Fanninghttp://www.life.hu/sztarok/20151215-dakota-fanning-es-kit-harington-budapesten-setalgat-mar-fotozkodtak-is-a-rajongokkal.htmlMajdnem elájultunk, amikor megláttuk egy oktogoni étterem Facebook posztját, melyen a hollywoodi színésznő pózolt éppen egy ott dolgozó lánnyal. A hírek szerint a Trónok harca sztárja is hazánkban tartózkodik. TV + SztárokAFPRá sem ismerünk Jennifer Anistonra! Durván megváltozott a külsejehttp://www.life.hu/sztarok/20151215-jennifer-anistont-szokatlan-kulsovel-fotoztak-le-legujabb-filmje-forgatasan.htmlA 46 éves színésznőt Atlantában kapták le a lesifotósok, de nagyon furcsa képeket készítettek róla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.