Horváth Éva vért evett

Forrás: Facebook/Horváth Éva -
modell vér Horváth Éva disznótor reggeli evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellt igazi disznótoros reggelivel vendégelték meg, ő pedig nem utasította vissza a finom falatokat.

Hagymás vér volt a reggelije Horváth Évának, aki büszkén pózolt a különleges étellel. A modell falatozás közben, úgy érezhette magát, mint egy drakulalány.

Forrás: Facebook/Horváth Éva
Leonardo DiCaprio: "Háromszor majdnem meghaltam" http://www.life.hu/sztarok/20151217-leonardo-dicaprio-majdnem-meghalt-mindig-baleset-eri-a-sztart-a-baratai-szerint-egy-tulelo.htmlA világsztár legújabb filmjében egy medvetámadást elszenvedett vadászt játszik, akit élve eltemetnek a társai. A színész elmondása alapján nem csak a mozivásznon, de az életben is sokszor közel került a halálhoz. TV + Sztárok--Megbüntették Lajcsit a börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151217-megbuntettek-galambos-lajcsi-zeneszt-a-bortonben-fenyitest-kapott.htmlFelesége miatt kapott fenyítést az előzetes letartóztatásban lévő zenész. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHú de ciki! Christina Aguilera durván lerészegedetthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-christina-aguilera-enekesno-durvan-lereszegedett.htmlEgy karácsonyi partira volt hivatalos az énekesnő, aki fellépése után annyira leitta magát, hogy a karácsonyfát is majdnem feldöntötte. TV + Sztárok--Hódi Pamela énekesi karrierbe kezd?http://www.life.hu/sztarok/20151216-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarja-megmutatta-hogyan-enekel.htmlHallgasd meg, hogyan énekel az Édes Élet sztárja szerelme, Berki Krisztián ölében. TV + Sztárok--Sztárok támogatják Légrádi Márk hajóskapitány világ körüli útjáthttp://www.life.hu/sztarok/20151216-legradi-mark-hajoskapitany-vitorlas-kezdemenyezeset-sztarok-is-tamogatjak.htmlA világ körüli útra induló hajóskapitány, aki vállalkozása keretein belül beteg gyermekeket támogat majd, a sztárok körében is népszerű. TV + Sztárok--Vujity Tvrtkót megviselte a Gesztesis beszélgetés - Megdöbbentő vallomáshttp://www.life.hu/sztarok/20151216-vujity-tvrtkot-a-tv2-musorvezetojet-riportert-megviselte-a-gesztesi-karollyal-keszitett-beszelgetes.htmlA műsorvezető elárulta, élete legnehezebb interjúja volt a nemrég Gesztesi Károllyal készült beszélgetés. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.