Stohl András kileste kollégája férfiasságát

2015.12.17. 08:07

A Válótársak című sorozat legújabb része bővelkedett a pikáns jelenetekben. Stohl András például kileste Lengyel Tamás férfiasságát.

Joci, akit Lengyel Tamás alakít végre élni kezd, és egy barkácsboltban megismert lánnyal összemelegedik a fiúk házában. Az aktus hangjai áthallatszanak a nappaliba, így a nők kielégítéséről szerinte mindent tudó Bálint (Stohl András) és Dávid (Scherer Péter) azon lamentál, mitől ilyen jó az ágyban Joci. Arra gondolnak, méretes a férfiassága, csak ez lehet a magyarázat. Bálint kamuindokkal be is megy a fürdőszobába, miközben Joci tusol, hogy kiderítse, igazuk van-e, majd hosszan vizslatja a kérdéses testrészt – írja a Bors.

Forrás: RTL Klub

Stohl András azt mondja, a magán­életében még nem fordult elő, hogy szándékosan mások fér-fiasságán legeltette a szemét, de persze ő is látott már ilyesmit.

„A férfi nemi szerv szembeötlő, hiszen kiáll a testből, egy közös öltözőben vagy zuhanyzóban nem lehet nem észrevenni. Különösen szembeötlő az, ha valakinek nagy van, szinte beleakad az ember szeme” – fogalmazott a lapnak a színész, aki még sosem érezte, hogy az ő féltett testrészét vizslatták volna férfitársai. 

Scherer PéterStohl AndrásLengyel TamásférfiasságVálótársak