Lengyel Tamás férfiasság Válótársak Scherer Péter Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Válótársak című sorozat legújabb része bővelkedett a pikáns jelenetekben. Stohl András például kileste Lengyel Tamás férfiasságát.

Joci, akit Lengyel Tamás alakít végre élni kezd, és egy barkácsboltban megismert lánnyal összemelegedik a fiúk házában. Az aktus hangjai áthallatszanak a nappaliba, így a nők kielégítéséről szerinte mindent tudó Bálint (Stohl András) és Dávid (Scherer Péter) azon lamentál, mitől ilyen jó az ágyban Joci. Arra gondolnak, méretes a férfiassága, csak ez lehet a magyarázat. Bálint kamuindokkal be is megy a fürdőszobába, miközben Joci tusol, hogy kiderítse, igazuk van-e, majd hosszan vizslatja a kérdéses testrészt – írja a Bors.

Forrás: RTL Klub

Stohl András azt mondja, a magán­életében még nem fordult elő, hogy szándékosan mások fér-fiasságán legeltette a szemét, de persze ő is látott már ilyesmit.

„A férfi nemi szerv szembeötlő, hiszen kiáll a testből, egy közös öltözőben vagy zuhanyzóban nem lehet nem észrevenni. Különösen szembeötlő az, ha valakinek nagy van, szinte beleakad az ember szeme” – fogalmazott a lapnak a színész, aki még sosem érezte, hogy az ő féltett testrészét vizslatták volna férfitársai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.