Czeizel Endre fia még felhívná édesapját

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
halott orvos telefon Czeizel Endre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czeizel Gábornak ez lesz az első karácsony, amit édesapja nélkül tölt. Most arról vallott, milyen érzések kavarognak benne.

Czeizel Endre márciusban hunyt el, fia azonban még máig sem törölte ki édesapja számát a telefonjából – írja a Best.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Igaz, számára csaknem mindvégig a munka volt az első, de amióta beteg lett, nagyon közel kerültünk egymáshoz. Bárhol voltam a világban, minden nap felhívtam telefonon, és gyakran találkoztunk is. A telefonomban ma is ott van apu száma, még mindig előfordul, hogy hívnám, de..." - mondta szomorúan Gábor.

Sebestyén Balázs bevállalta: nekiestek a fejének nullás géppelhttp://www.life.hu/sztarok/20151218-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-es-a-class-fm-musorvezetoje-levagatta-a-hajat-nullas-geppel.htmlA fogadás az fogadás! Rákóczi Feri még nyáron fogadott Sebestyén Balázzsal, hogy nem gyújt rá három hónapig, és betartotta ígéretét. Balázsnak emiatt meg kellett válnia a hajától. TV + Sztárok--Így nézett ki Rubint Réka és Schobert Norbi a kapcsolatuk elején - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151218-rubint-reka-15-evvel-ezelotti-kepeket-posztolt.htmlA fitneszkirálynő nosztalgikus kedvében volt, ugyanis rengeteg régi képet posztolt Facebook-oldalán 2001-ig visszamenőleg. TV + Sztárok--Nem is sejtenéd, mekkora Star Wars rajongók a magyar sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20151218-magyar-sztarok-a-star-wars-premieren.htmlGondoltad volna, hogy Kis Ramóna titokban nézte meg a Star Warst? Vagy azt, hogy Kocsis Tibor ünneplőbe öltözött a nagy napra, amelyen látható a kultikus film legújabb része? Számos hazai hírességgel beszélgetett a Life.hu riportere a premieren, akik elárulták, miért várják a bemutatót.Tudd meg, melyik sztár fénykardozott kiskorában!TV + SztárokBódi Sylvi nagyon szexin fesztiválozotthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-bodi-sylvi-modell-szexi-topban-fesztivalozott-hawaiion.htmlA modell megmutatta, hogy kell karácsony előtt pár nappal élvezni a fesztiválhangulatot: szexi topban, a forró homokban. TV + Sztárok--Micsoda fordulat! Ganxsta Zolee VIP-jegyet ad a férfinak, akit leütötthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-ganxsta-zolee-vip-jegyet-ad-a-bulijara-a-ferfinak-akit-leutott.htmlMeglepő fordulat történt Ganxsta Zolee verekedős ügyében: a rapper ugyanis egy VIP-buliba hívta a férfit, akinek a napokban egy céges bulin eltörte az állkapcsát. TV + Sztárok--Nagy Nikoletta szépségkirálynő a negyedik kedvence a Miss Universe verseny közönségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20151217-nagy-nikoletta-magyar-szepsegkiralyno-a-negyedik-a-miss-universe-vilagverseny-kozonsegszavazasan.htmlA magyar versenyző is bekerült a világverseny 5 legszebb hölgye közé a nem hivatalos közönségszavazáson. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.