Kiss Daniella miatt indították újra a Miss World szavazását

Miss World Sarka Kata újraindítás szavazás Kiss Daniella Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Daniella a Miss World online versenyén hatalmas előnnyel vezetett – ezért leállította a voksolást a bizottság, a királynő nagyon elkeseredett.

Első helyről csúszott vissza Sarka Kata szépségkirálynője a jelenleg is épp zajló világversenyen Kínában. A szépségkirálynő eddig a közönség szavazataiból több mint kétszer annyit, 55 ezret gyűjtött be, mint a második helyezett! Csakhogy Kiss Daniella jelenleg a legjobb huszonötben sincs benne, amiért a verseny bizottsága úgy döntött, újraindítja a szavazást – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Kiss Daniella

„Sziasztok! Sajnos nem tudom, miért, de az előző szavazást törölték. A továbbiakban úgy tudtok engem támogatni, hogy letöltitek a hivatalos Miss World applikációt" – írta elkeseredetten Daniella.

„Egy lányra egy felhasználó több szavazatot adhatott le, ami azt jelenti, hogy ha valamelyik családtag kitartóan klikkelget egy versenyzőre, akkor az jelentős előnybe kerül. Szomorúak vagyunk emiatt, mert így hátrányba kerültünk a kis számok törvénye alapján, Magyarország kisebb ország" – magyarázta Hajdú Péter, a Magyarország Szépe Kft. alapítója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.