Kiderült! A Miss Universe sztárfellépője Seal lesz

Las Vegas Nagy Nikoletta fellépő Seal megmérettetés szépség Miss Universe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Seal, a The Band Perry és Charlie Puth is fellép a Miss Universe 2015-ös világdöntőjén. Az év legcsillogóbb estjének idei újdonsága, hogy most először a nézők is szavazhatnak arról, ki legyen az univerzum legszebb lánya.

Roselyn Sanchez színész-énekesnő közvetíti december 20-án élőben Las Vegasból a show-t, amelyet a tévénézők is élőben követhetnek a FOX csatorna műsorán.

Seal, a The Band Perry és Charlie Puth Forrás: AFP

A különleges eseményen a Grammy-díjas, többszörös platinalemezes énekes és dalszerző Seal, a Grammy-díjas testvér trió, a The Band Perry, és a Golden Globe-és Grammy-díjra jelölt Charlie Puth is fellépnek. Roselyn Sanchez pedig betekintést enged majd az év legelbűvölőbb estjének kulisszáiba!

Ráadásul, most először a rajongók is beleszólhatnak a végeredménybe, hogy idén ki kapja a Miss Universe gyönyörű koronáját. A nézők mintha csak a zsűri asztalánál ülnének, minden kategóriában leadhatják voksukat választottjukra, ezzel pedig segíthetnek eldönteni, ki legyen végül Miss Universe 2015. Ahhoz, hogy szavazhassanak, látogassanak el a www.missuniverse.com/vote oldalra bármilyen asztali vagy mobil készülékkel a FOX élő közvetítése alatt december 20-án, vasárnap.

Most eljött az alkalom, hogy szavazatoddal te is támogasd a Miss Universe Hungary 2015-ös győztesét, Nagy Nikolettát és győzelemre segítsd a magyar szépségkirálynőt!

Így nézett ki Rubint Réka és Schobert Norbi a kapcsolatuk elején - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151218-rubint-reka-15-evvel-ezelotti-kepeket-posztolt.htmlA fitneszkirálynő nosztalgikus kedvében volt, ugyanis rengeteg régi képet posztolt Facebook-oldalán 2001-ig visszamenőleg. TV + Sztárok--Nem is sejtenéd, mekkora Star Wars rajongók a magyar sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20151218-magyar-sztarok-a-star-wars-premieren.htmlGondoltad volna, hogy Kis Ramóna titokban nézte meg a Star Warst? Vagy azt, hogy Kocsis Tibor ünneplőbe öltözött a nagy napra, amelyen látható a kultikus film legújabb része? Számos hazai hírességgel beszélgetett a Life.hu riportere a premieren, akik elárulták, miért várják a bemutatót.Tudd meg, melyik sztár fénykardozott kiskorában!TV + SztárokÚjabb verda! Luxusautót kapott karácsonyra Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20151217-luxusautot-kapott-karacsonyra-gaspar-evelin-gaspar-gyozotol.htmlGazdag Jézuska járt a celebcseneténél. TV + SztárokOrigoHorváth Éva vért evetthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-horvath-eva-modell-vert-evett-a-disznotoros-reggelin.htmlA modellt igazi disznótoros reggelivel vendégelték meg, ő pedig nem utasította vissza a finom falatokat. TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio: "Háromszor majdnem meghaltam" http://www.life.hu/sztarok/20151217-leonardo-dicaprio-majdnem-meghalt-mindig-baleset-eri-a-sztart-a-baratai-szerint-egy-tulelo.htmlA világsztár legújabb filmjében egy medvetámadást elszenvedett vadászt játszik, akit élve eltemetnek a társai. A színész elmondása alapján nem csak a mozivásznon, de az életben is sokszor közel került a halálhoz. TV + Sztárok--Stohl András furcsa kalandba keveredetthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-stohl-andras-szinesz-az-rtl-klub-valotrasak-cimu-sorozat-szereploje-egy-doglott-nyulat-probalt.htmlA színész különös kalandba keveredett egy nyúltetemmel - vajon sikerült eltüntetnie a halott állatot? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.