Biztonsági őrök védik Vajna Tímea királynőjét

Fotó: Polyak Attila/Origo -
Las Vegas Nagy Nikoletta szépségkirálynő biztonság verseny Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap rendezik a Miss Universe világdöntőjét Las Vegasban. Idén Nagy Nikoletta képviseli hazánkat, aki nem mehet egyedül szinte sehova a kaszinófővárosban. 

Vajna Tmíea szépségkirálynője anélkül, hogy ne jelezné a supervisornak, nem mehet el még sétálni sem. Ennek oka, hogy a szerevezők megerősítették a biztonsági intézkedéseket egy korább incidens miatt - írj a Bors.

Fotó: Polyak Attila/Origo

"Megerősítették a biztonsági felügyeletet, a minap ugyanis történt egy incidens. Az egyik szállóvendég kissé illuminált állapotban rácsapott az egyik versenyző fenekére, emiatt úgy döntöttek, hogy szigorúbb óvintézkedéseket vezetnek be. Nagyon szigorúan fognak itt minket, még a kaszinókban sem játszhattunk, és valójában a szabadidőnkben is csak úgy hagyhatjuk el a szobát, hogy a supervisorunk tud róla. De amennyit már láttam a városból, az tetszik, viszont szívesen ennék már egy jót" - mondta Niki a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.