Micsoda nő! A 35 éves Christina Aguilera jobban néz ki, mint valaha

kinézet alak Christina Aguilera dögös kor énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christina Aguilera minden eddiginél dögösebben fest! Úgy tűnik, a 35 éves énekesnő végérvényesen leszámolt súlyproblémájával. 

Múltkor gigadekoltázzsal gálázott, azt követően pedig egy bulin kapták lencsevégre igen kapatosana 35 éves sztárt, aki ezúttal egy olyan képet posztolt Instagram oldalára, melytől szó szerint elállt a lélegzetünk. Christina sokáig küzdött súlyproblémákkal, most azonban úgy tűnik, jobb formában van, mint valaha. Ezt egy testhez simuló, fekete ruhában mutatta meg.

Forrás: Instagram/ Christina Aguilera

"Apám erőszakossága elől menekültem a zenébe"

Az énekesnő is elszenvedte kislányként a családon belüli erőszakot: apja őt és az anyját is verte és lelkileg terrorizálta őket. Megdöbbentő vallomás következik.

Kovács Patrícia a Got Talent nyertesérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151220-kovacs-patricia-a-got-talent-nyerteserol.htmlA Life.hu riportere a Got Talent zsűritagját, Kovács Patríciát kérdezte arról, hogy szerinte jó helyre került-e a fődíj, kik voltak a kedvencei, és még a közönség nagy favoritja, Czuczor-Gidai Zsófi is szóba került.TV + SztárokHorgas Eszter a Got Talentről: "Az első nap zokogtam, annyira nem éreztem jónak magam ebben a szerepben"http://www.life.hu/sztarok/20151219-horgas-eszter-fuvolamuvesz-a-got-talentrol.htmlHorgas Eszterrel, a Got Talent zsűritagjával, fuvolaművésszel készített interjút az Origó. A művésznő a tehetségkutató kapcsán beszélt ismertségről, népszerűségről, pénztől és magánéletről is. TV + Sztárok--A Dirty Led Light Crew a Hungary's Got Talent győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20151219-a-dirty-led-light-crew-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-gyoztese.htmlA különleges látványvilágot megalkotó tánccsapatot arról faggattuk, mihez kezdenek a hatalmas nyereménnyel, amit a győzelemmel bezsebeltek. TV + Sztárok--Molnár Anikó tetoválást csináltatott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151219-molnar-aniko-nepszeru-mondast-varratott-magara-az-egykori-valosagshow-foto.htmlA ValóVilág egykori szőke bombázója a mellkasára varratott egy idézetet, méghozzá angolul. A kész műről persze azonnal posztolt is egy fotót. TV + Sztárok--Bréking! Sebestyén Balázs megmutatta!http://www.life.hu/sztarok/20151219-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-es-a-class-fm-musorvezetoje-megmutatta-egy-centis-hajat.htmlLehullott a sapka! Dombovári István a Hungary's Got Talent élő show-jában lekapta Balázs fejéről a rasztasapkát és megmutatta a műsorvezető új haját. Vagy inkább annak hiányát. TV + Sztárok--Félelmetes! Nyakánál fogva akasztotta fel magát Aleska http://www.life.hu/sztarok/20151219-aleska-elkepeszto-trukkoket-csinal-a-nyakanal-fogva-logatta-fel-magat-a-sztar.htmlA felnőttfilmesből lett légtornász ma már olyan elképesztő trükkökre képes, hogy leesik az állunk. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.