Demcsák Zsuzsa Rubint Réka TV2 kocka Jakabos Zsuzsanna Majka Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő estétől három ünnepi adásban sztárok szállnak szembe a kockával, hogy minél nagyobb pénznyereményt gyűjtsenek jótékony célra.

Hét játék, kilenc élet, hihetetlen izgalmak és tízmillió forintos főnyeremény – ez A Kocka, amely ma estétől ünnepi adásokkal jelentkezik. A TV2 game-showjában három napig ismert emberek küzdenek meg a közel öt tonnás kockával, hogy jótékony célra minél több pénzt nyerjenek. A hat híresség ugyanolyan erőt próbáló feladatokat kap, mint A Kocka korábbi játékosai, így rájuk is izzasztó percek várnak.

Forrás: TV2

December 21-én Jakabos Zsuzsa Európa-bajnok, olimpikon úszónőnk és Kovács Lázár mesterszakács lép a kockába. December 22-én a fitneszedző Rubint Réka, és a nagy dumás, Majoros Péter Majka próbálja megoldani a rá váró feladatokat. Míg 23-án este a Mokka háziasszonya, Demcsák Zsuzsa és a Jóban Rosszban Bodolai Böbéje, Cseke Katinka próbálja legyőzni a kockát.

Forrás: TV2
Horgas Eszter mély dekoltázsa elvitte a show-thttp://www.life.hu/sztarok/20151221-horgas-eszter-fuvolamuvesz-mely-dekoltazsara-figyelt-sebestyen-balazs-es-vv-gigi.htmlNem csupán Sebestyén Balázs, hanem VV Gigi is felfigyelt a fuvolaművésznő bájaira a Hungary's Got Talent legutóbbi adásában. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoCameron Diaz: "Ha csupán a hírnév határoz meg, sosem leszel boldog"http://www.life.hu/sztarok/20151220-cameron-diaz-szerint-ha-csupan-a-hirnev-hataroz-meg-valakit-az-sosem-lesz-boldog.htmlEgy igazán megrendítő interjúban beszélt arról, hogyan kezeli a szakmájával járó csillogást Cameron Diaz, aki szavaival több millió ember szívébe lopta be még jobban magát. TV + SztárokOrigoMagyar lány lett a Miss Perfect Body Kínábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151220-magyar-lany-lett-a-miss-perfect-body-kinaban.htmlSzépséges kaposvári lány képviselte Magyarországot egy kínai szépségversenyen. TV + Sztárok--Ők a Got Talent győztesei - Interjú a Dirty Led Light Crew-valhttp://www.life.hu/sztarok/20151220-interju-a-dirty-led-light-crewval.htmlA Life.hu riportere a Hungary's Got Talent nyertes csapatát, a Dirty Led Light Crew-t kapta mikrofonvégre. A tehetséges fiatalok nagyon örültek a győzelemnek, de vajon hogyan tovább? Az alábbi videóból kiderül.TV + Sztárok--Micsoda nő! A 35 éves Christina Aguilera jobban néz ki, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20151220-christina-aguilera-35-evesen-jobban-nez-ki-mint-valaha.htmlChristina Aguilera minden eddiginél dögösebben fest! Úgy tűnik, a 35 éves énekesnő végérvényesen leszámolt súlyproblémájával. TV + Sztárok--Pikáns üzenetekkel bombázzák a lányok a Got Talent szexi fiúcsapatáthttp://www.life.hu/sztarok/20151219-a-got-talent-szexi-fiucsapata-az-all-in-imaval-keszul-a-dontore.htmlMeglepő választ adott a mosolygós fiúbrancs arra a kérdésre, mivel töltik ki a színpadra lépés előtti pillanatokat.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.