Gáspár Evelin fürdőruhás alakjától eldobod az agyad - Fotó!

Forrás: Instagram/evelingaspar -
fotó Gáspár Evelin bikini tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárcsemete az utóbbi hónapokban keményen edzett, ennek pedig meglett az eredménye. Egyrészes fürdőruhában mutatta meg követőinek az új külsejét. 

Evelin nem panaszkodhat, hiszen rövid idő alatt sikerült ledobnia magáról jó pár kilót. Az eredmény magáért beszél, és több kommentelő is megjegyezte, hogy a lány szinte újjászületett az elmúlt időszakban.

Forrás: Instagram/evelingaspar

Cukik! Debreczeni Zita szerelmével jótékonykodotthttp://www.life.hu/sztarok/20151221-debreczeni-zita-szerelmesen-jotekonykodott-es-parjaval-giannival-ellatogattak-a-mikulasgyarba.htmlA modell kedvesével, Giannival, felpakolt egy rakás ajándékot, és ellátogattak a Mikulásgyárba. TV + Sztárok--Pumped Gabo félmeztelenül ment karácsonyfát vennihttp://www.life.hu/sztarok/20151222-pumped-gabo-a-balaton-sound-sztarja-felmeztelen-ment-karacsonyfat-venni.htmlA Balaton Sound táncos lábú sztárja a jéghideg decemberi éjszakában egy fenyőfával a vállán, izmos testét megvillantva pózolt. TV + Sztárok--Tolvai Reni felrántotta a felsőjét: Ez volt alatta!http://www.life.hu/sztarok/20151221-tolvai-reni-enekesno-fekete-szexi-dominaszerelesben-szelfizett.htmlAz énekesnő dominaszerkóban szelfizett, mindezt pedig azzal tetézte, hogy fellebbentette a felsőjét, hogy megmutassa, mi van alatta. TV + Sztárok--Benkő Dániel egy 44 évvel fiatalabb lány domborulataitól kerül ihletett állapotbahttp://www.life.hu/sztarok/20151221-benko-daniel-lantmuvesz-szexi-muzsat-talalt-magnak-egy-24-eves-lany-szemelyeben.htmlA lantművész egy 44 évvel fiatalabb lánytól kap ihletet - ez őt ismerve egyáltalán nem meglepő. TV + SztárokRTLKLUBFélmeztelenül fotózkodott a Hello, angyalok! műsorvezetője, Tóth Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20151221-szexi-karacsonyra-keszulnek-aryee-claudia-tucsi-toth-laura-pordan-petra-a-sportklub-musorvezetoi.htmlJavában készülnek az ünnepekre a Hello, angyalok! csinos műsorvezetői. Az egzotikus szépségű Aryee Claudia (Tücsi) alig várja, hogy elővegye a karácsonyi díszeket és párjával vendégül láthassák a szülőket. Pordán Petra édesanyja különleges krumplisalátájára feni a fogát, miközben Tóth Laura focista férjével a költözést várja. TV + Sztárok--Badár Tamás lett a Got Talent második helyezettjehttp://www.life.hu/sztarok/20151221-badar-tamas-a-hngarys-got-talent-masodik-helyezettje.htmlA Hungary's Got Talent bűvésze közösségi oldalán vallotta be, hogy ő szerezte meg a második legtöbb szavazatot a tehetségkutatóban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.