Csobot Adél és Istenes Bence már tervezgetik babájuk nevét

Csobot Adél Istenes Bence babavárás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub jótékonysági gáláján beszélgetett riporterünk Istenes Bencével. A műsorvezető elárulta, amióta Adél babát vár, ő is sokkal könnyebben meghatódik, főleg a gyerekekkel kapcsolatos témákon.
150 darab karácsonyi ajándékot kapott férjétől Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20151229-kim-kardashian-valosagshow-sztar-150-darab-ajandekot-kapott-karacsonyra-ferjetol-kanye-westtol.htmlNem aprózta el a feleségének szánt meglepetéseket Kanye West: a rapper személyi asszisztense segítségével szerezte be azt a 150 darab ajándékot, amely egytől egyig a feleségére várt a fenyőfa alatt. TV + Sztárok--Csupasz fenekével kívánt szép napot VV Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20151229-vv-dora-csupasz-fenekevel-kivant-szep-napot-facebookon-rajongoinak.htmlA Való Világ 7 egykori játékosa közösségi oldalán domborította ki hátsó felét a rajongói legnagyobb örömére. TV + SztárokOrigoÍgy tölti a szilvesztert a Barátok közt sztárja, Józan László http://www.life.hu/sztarok/20151229-jozan-laszlo-a-vigszinhazban-szilveszterezik-a-baratok-kozt-sztarja-aznap-is-dolgozni-fog.htmlA Vígszínházban szilveszterezik Józan László, aki az Össztánc című előadásban délután és este is színpadra lép. Így két szerencsés hölgy is a partnere lehet egy közös tánc erejéig, hiszen az előadás fináléjában a fellépő művészek a nézőtérről választanak maguknak táncpartnert. TV + SztárokOrigoNagyon kiakadtak rajongói Sarka Katára - Durva kommentekhttp://www.life.hu/sztarok/20151229-nagyon-kiakadtak-rajongoi-sarka-katara-egy-beszolasa-miatt.htmlParázs vita alakult ki Sarka Kata egyik, edzőteremből posztolt fényképe alatt. A szóváltás hevében pedig többen megorroltak Hajdú Péter feleségére. TV + SztárokOrigoLopással vádolják Dwayne Johnsont és Mark Wahlberget http://www.life.hu/sztarok/20151228-dwayne-johnsont-es-mark-wahlberget-bepereltek-allitolag-elloptak-tobb-sztorit-a-sorozatukhoz.htmlA két hollywoodi szupersztárt a Nagypályások írói perelték be, méghozzá azért, mert szerintük ellopták az általuk írt sztorikat. TV + SztárokNorthfotoSzabó Zsófi: "Mintha az egész egy álom lenne"http://www.life.hu/sztarok/20151228-szabo-zsofi-a-szerelmi-es-szakmai-eleteben-is-kiteljesedett.htmlKarácsonykor eljegyezte szerelme, ráadásul szakmailag is új kihívások várják. Szabó Zsófi úgy érzi, tökéletesen rendben van az élete. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.