Százmilliókat adományozott a menekülteknek Borat és felesége

Forrás: AFP/Joe Klamar -
adomány Isla Fischer színész menekültek Sacha Baron Cohen házaspár segélyszervezet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymillió dollárt, azaz közel 280 millió forintot adott át egy segélyszervezetnek Sacha Baron Cohen és párja, Isla Fischer. 

A színészházaspár rendszeresen tartja a kapcsolatot hasonló szervezetekkel, de ilyen pénzösszeggel még sose támogattak senkit. Most a Save the Children illetve az International Rescue Committee között osztotta fel az összeget, amit elsősorban kisgyerekek oltására, és egyéb egészségügyi, higiéniai, oktatási és élelmezési célokra használ fel a szervezet - írja a Huffingtonpost.

Forrás: AFP/Joe Klamar
Fordulat: marad a köztévénél Jakupcsek Gabriella?http://www.life.hu/sztarok/20151229-jakupcsek-gabriella-musorvezeto-marad-a-koztevenel.htmlA hírek szerint továbbra is ő vezeti majd a Ridikül című műsort, és a fizetése is emelkedni fog. TV + Sztárok--Tatár Csilla külseje teljesen átalakult, mióta anya lett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151223-tatar-csilla-haja-barna-lett.htmlA gyönyörű műsorvezető élete gyökeresen átalakult, mióta megszülte első gyermekét. Sőt, külsejében is apró, de annál feltűnőbb változás állt be, melyet Tatár Csila nem viselt maradéktalanul jól. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huDemjén Rózsi: "Semmi kivetnivalót nem találtam abban, amit Ákos mondott"http://www.life.hu/sztarok/20151229-demjen-rozsi-szerint-az-akos-ugyet-csak-felfujtak-egyet-ert-az-enekessel.htmlA 69 éves legendás énekes-dalszerző szerint semmi kivetnivaló nincs abban, amit kollégája mondott az Echo Tv műsorában. Állítása szerint valakinek nagyon bökhette a csőrét az interjú. TV + Sztárok--Szabó Zsófi: "Mintha az egész egy álom lenne"http://www.life.hu/sztarok/20151228-szabo-zsofi-a-szerelmi-es-szakmai-eleteben-is-kiteljesedett.htmlKarácsonykor eljegyezte szerelme, ráadásul szakmailag is új kihívások várják. Szabó Zsófi úgy érzi, tökéletesen rendben van az élete. TV + Sztárok--Így búcsúznak a karácsonytól Floridában Gombos Edináékhttp://www.life.hu/sztarok/20151227-igy-bucsuznak-a-karacsonytol-floridaban-gombos-edinaek.htmlAz utóbbi időben ismét gyakrabban mutatja meg családját az immár Floridában élő Gombos Edina. Ennek persze a műsorvezető követői nagyon örülnek, ugyanis jó rájuk nézni. TV + SztárokOrigoGyőzikéék kimaxolják a luxust karácsonykor ishttp://www.life.hu/sztarok/20151224-gyozike-es-a-gaspar-csalad-antalyaban-karacsonyozik.htmlHotel, tenger, medence, karácsony. Győzikéék nem aprózzák el az idei ünneplést. A showman megmutatta, hol töltik a szentestét.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.