Kim Kardashian nőgyógyász James Hewitt szelfi kim kardashian orvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony az idén sem volt hiány észveszejtő szelfikből, de most megmutatjuk közülük a legütősebbeket. 

Páciensében nyúlkálva szelfizett a nőgyógyász

Éppen terhes betegét kezelte a nőgyógyász, amikor eszébe jutott, milyen mókás lenne lőni egy fotót: fél kézzel a nő nemi szervében nyúlkálva, a másik kezével pedig békejelet mutatva. A dokiról később kiderült, hogy egy maláj kórház munkatársnője. A doktornő nemsokára felelhet tettéért, az ország egészségügyi minisztere bejelentette, hogy biztosan büntetést kap.

Forrás: Twitter

Meztelen szelfit küldött egy társkeresőn Diana hercegné volt szeretője

Diana hercegnő egykori kedvese, James Hewitt egy társkereső oldalon próbált ismerkedni egy meg nem nevezett hölggyel, akinek - kedvcsináló gyanánt - egy szál semmiben pózolt egy szelfi erejéig. A felvétel természetesen napvilágot látott, és hatalmas botrányt kavart. Nem ez volt az egyetlen kétes húzása Diana hercegné egykori szeretőjének: Hewitt nemrég milliókért próbálta eladni a hercegné szerelmesleveleit.

Forrás: The Sun

Kim Kardashian meztelen terhes szelfije

Sokaknál kiverte a biztosítékot Kim Kardashian, aki azért szelfizett pucéran, hogy bebizonyítsa: terhes, és nem béranya hordja ki második gyermekét. A fotó olyannyira ütősre sikerült, hogy egy másik év végi visszatekintésünkbe is bekerült.

Forrás: Instagram/kimkardashian

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.