Medveczky Ilona rokkantkártya művésznő lopás autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 74 éves művésznő ünnepét az autójának feltörése árnyékolta be. Medveczky Ilona nem érti, hogy miért kellett elvinni a rokkantsági igazolványát, amit csak ő használhat. 

Ilona hivatalról hivatalra jár, ugyanis egy ismeretlen tettes kifosztotta őt az egyik fővárosi fürdő parkolójában, és elvitte a rokkantkártyáját, melynek pótlása igazi rémálom - írja a Színes Ász.

Forrás: TV2

"Mire kiértem, az autóm zárját felfeszítették, és elvitték a rokkantkártyámat. A tettesnek semmi haszna sincs belőle, nekem viszont komoly gondokat okozott. Az a legkevesebb, hogy napokon át nem tudtam a nekem és a sorstársaimnak fenntartott helyeken parkolni, de a kártya beszerzésesem egyszerű" - mondta a lapnak a művésznő.

Előszilveszteri bulin tündökölt Sarka Kata és Szabó Zsófi http://www.life.hu/sztarok/20151231-sarka-kata-es-szabo-zsofi-nem-birta-kivarni-az-ejfelt-eloszilveszteren-mulattak-a-baratnok.htmlA dögös barátnők a jelek szerint nem nagyon bírták kivárni a mai napot, ezért inkább elugrottak egy menő szórakozóhelyre, ahol előrehozták az ünneplést. TV + SztárokOrigoCarrie Fisher tökéletes visszavágása az őt kritizáló tömegnekhttp://www.life.hu/sztarok/20151230-carrie-fisher-a-star-wars-szinesznoje-visszavagott-twitteren-a-megjeleneset-kritizaloknak.htmlA Star Wars színésznője Twitteren osztotta ki azokat, akik az éveinek számával és a megjelenésével vannak elfoglalva. TV + Sztárok--Így tölti a szilvesztert a Barátok közt sztárja, Józan László http://www.life.hu/sztarok/20151229-jozan-laszlo-a-vigszinhazban-szilveszterezik-a-baratok-kozt-sztarja-aznap-is-dolgozni-fog.htmlA Vígszínházban szilveszterezik Józan László, aki az Össztánc című előadásban délután és este is színpadra lép. Így két szerencsés hölgy is a partnere lehet egy közös tánc erejéig, hiszen az előadás fináléjában a fellépő művészek a nézőtérről választanak maguknak táncpartnert. TV + SztárokOrigoDemjén Rózsi: "Semmi kivetnivalót nem találtam abban, amit Ákos mondott"http://www.life.hu/sztarok/20151229-demjen-rozsi-szerint-az-akos-ugyet-csak-felfujtak-egyet-ert-az-enekessel.htmlA 69 éves legendás énekes-dalszerző szerint semmi kivetnivaló nincs abban, amit kollégája mondott az Echo Tv műsorában. Állítása szerint valakinek nagyon bökhette a csőrét az interjú. TV + Sztárok--5 kép, ami felrobbantotta az internetet 2015-benhttp://www.life.hu/sztarok/20151228-ezek-a-kepek-voltak-a-legmegosztobbak-2015-ben-van-itt-pucerkodas-es-cuki-tronorokos-is.htmlKözeledik az év vége, mi pedig összeszedtük azokat a fotókat, amik a legnagyobb port kavarták az év folyamán. Volt itt pucérkodás, cuki trónörökös és megható családi pillanat is. TV + Sztárok--Szakítása ellenére elégedetten tekint vissza az évre Csepregi Évahttp://www.life.hu/sztarok/20151228-csepregi-eva-szakitasa-ellenere-elegedett-az-evvel.htmlCsepregi Éva karácsonya a pihenésről szólt, de ma már újra beleveti magát a munkába. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.