Vágó István Facebook RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felhívásban keres új vágó munkatársat az RTL Klub. A kvízprofesszor, Vágó István azonnal le is csapta a magas labdát, egy halálosan vicces posztban. 

"Vágót keresünk újonnan induló szórakoztató műsorunkba” – szól az RTL Magyarország álláshirdetése, amely természetesen a Facebookon is megjelent. Vágó István reakciója pedig így nézett ki:

Forrás: Facebook
Ezeken a szelfiken háborgott az internet 2015-benhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-ezeken-a-szelfiken-haborgott-az-internet-2015-ben.htmlBizony az idén sem volt hiány észveszejtő szelfikből, de most megmutatjuk közülök a legütősebbeket. TV + SztárokThinkstockDurva! Ezek voltak 2015 legnagyobb bakijai a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-ezek-voltak-2015-legnagyobb-bakijai-a-sztarvilagban.htmlHiába, a sztárok is csak emberek, velük is előfordul, hogy néha rosszabb passzban vannak: péniszt villantanak több ezer ember előtt, leesnek a színpadról, vagy éneklés közben nyílik ki a fellépőruhájuk. Összegyűjtöttük 2015 legnagyobb sztárbakijait. TV + Sztárok--Ismét hatalmas bakiparádé volt a Jóban Rosszban sorozatban - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151231-hatalmas-grimaszolas-es-bakiparade-a-joban-rosszban-forgatasan.htmlÖsszeakadó nyelvek, vicces grimaszolások - néha még a legjobb színészekkel is előfordul, hogy belesülnek a szövegbe. Ezek voltak a Jóban Rosszban forgatásainak legviccesebb pillanatai. TV + Sztárok--"Szomorúak vagyunk" - Csalódott A Dal kizárt indulója, a Misztrálhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-a-dalbol-kizart-misztral-egyuttes-csalodott.htmlMivel egyszer már elhangzott a nyilvánosság előtt az együttes dala, nem szállhatnak versenybe az Eurovíziós Dalfesztivál színpadáért. A zenekar koncertszervezője elmondta: szakmai dolgot sejtenek a háttérben. TV + SztárokFotó: Zirig Árpád - TáfelspiccHujber Ferenc Gesztesi Károlyról: "Mindenkinek vannak rossz periódusai"http://www.life.hu/sztarok/20151231-hujber-ferenc-szinesz-nem-haragszik-gesztesi-karolyra-es-mindenkinek-vannak-rossz-periodusai.htmlKonfliktusok nélkül zajlik a közös munka Hujber Ferenc és kollégája, Gesztesi Károly között, és egyáltalán nem haragszik a színészre a lemondott fellépései miatt. TV + Sztárok--Haragszanak a szomszédok Lagzi Lajcsirahttp://www.life.hu/sztarok/20151231-lagzi-lajcsi-mulatos-zenesz-szomszedai-haragszanak-ra-sosem-volt-jo-a-viszonya-veluk.htmlEgy megkérdezett környékbeli szerint az előzetes letartóztatásban lévő mulatóssztár már a kezdetektől fogva ellenszenves volt, börtönbe kerülése óta pedig még annyira sem szimpatikus a szomszédainak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.