Bradley Cooper 41 éves lett - 3 film, amiben szexistent játszott!

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy -
film színész Bradley Cooper sztár születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi hollywoodi szívtipró, akiért döglenek a nők. A sármos sztár az idő múlásával egyre dögösebbé vált, sőt, mondhatni most éli az igazi fénykorát. 

Bradley Coopert a legkeresettebb színészek között tartják számon. Számtalan híres filmben játszhatott főszerepet, és mutathatta meg tehetségét a nagyközönségnek. Összeszedtük a három legjobbat, amik láttán a mai napig megdobban a szívünk.

Nem kellesz eléggé

Nem csak az életben, de a mozivásznon is a legszebb nők veszik körül Coopert, aki persze élvezi is a szituációt. A film története szerint bár imádja a feleségét, nem tud megálljt parancsolni vágyainak, és viszonyt kezd a Scarlett Johansson által alakított Annával. A románc hamar kiderül, és a színész a két szék közül a földre esik.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Lopott szavak

Zoe Saldana és partnere között láthatóan izzott a levegő a forgatásokon. A történet egy fiktív karakterről szól, aki évekkel ezelőtt ellopta egy másik író sztoriját. Bár a turpisság évekig nem derül ki, a főszereplő így is elveszíti a szeretett feleségét, és később a karrierje is romokban hever majd.

Bradley Cooper és Zoë Saldana Forrás: Facebook/The Words

Napos oldal

Jennifer Lawrence és Bradley Cooper már összeszokott párosnak számítanak Hollywoodban. A filmben mindketten súlyos mentális problémákkal küzdenek, melyből együtt szeretnének kikecmeregni. Bár egy ideig kerülgetik egymást, végül mégis rájönnek, hogy csak együtt lesznek képesek újjáépíteni a jövőjüket.

Jennifer Lawrence és Bradley Cooper Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.