Kiírták a Barátok közt egyik fontos karakterét, Schneider Róbertet

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
halál sorozat rajongók Barátok közt karakter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Tibor karakterét könyörtelenül kiírták a sorozat készítői – gyilkosság áldozata lett. Hogy ki végzett vele, egyelőre nem derült ki. 

A Barátok közt rajongói nem véletlenül keseredtek el az új részek láttán. A Varga Izabella által alakított Balogh Nóra nem sokáig örülhetett házasságának Schneider Róberttel, mivel a férfit egy gyertyatartóval leütötték, és meghalt.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A tévénézők között már elkezdődtek a találgatások, hogy vajon ki végezhetett a jóképű üzletemberrel.

A dubaji luxusban napoztatja melleit VV Seherezádéhttp://www.life.hu/sztarok/20160105-vv-seherezade-dubajban-elvezi-a-napsutest.htmlMíg mi itthon 3 réteget veszünk a kabát alá a hólapátoláshoz, addig VV Sehi egy szál bikiniben élvezi a napsütést és a luxust Dubajban. TV + Sztárok--Rihanna után újabb áldozat? Egy nő megverésével vádolják Chris Brownthttp://www.life.hu/sztarok/20160104-egy-no-bantalmazasaval-vadoljak-chris-brown-enekest.htmlNyomozás indult Chris Brown ellen, mert állítólag megvert egy nőt egy Las Vegas-i szállodában. TV + Sztárok--Rékasi Károly védelmet kér Pikali Gerda exe ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160104-rekasi-karoly-vedelmet-ker-pikali-gerda-exe-ellen.htmlKarácsonykor kiújult a viszály Pikali Gerda volt párja, Cs. Géza és Rékasi Károly között. A színésznő volt férje ezúttal Rékasi Károly felnőtt lányát, Esztert is belekeverte a konfliktusba. TV + Sztárok--Király Linda szebb, mint valaha: Gyönyörű szelfit tett közzé!http://www.life.hu/sztarok/20160103-kiraly-linda-enekesno-szebb-mint-valaha-gyonyoru-szelfit-osztott-meg.htmlA csodálatos énekesnő, akinek leggyakrabban súlyingadozásáról szólnak a hírek, most egy igazán szép képet osztott meg közösségi oldalán.TV + Sztárok--Üzenet Madagaszkárról: Bódi Sylvi megmutatta új barátjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160103-bodi-sylvi-modell-megmutatta-uj-baratjat-madagaszkaron-boldog-uj-evet-kivan.htmlAhogy arról a Life.hu már több ízben beszámolt, a magyar modell szebbnél szebb helyekről csekkol be a világ körül. És most is így tett. TV + SztárokOrigoMicsoda szelfi: Csonka Bandi dívák közthttp://www.life.hu/sztarok/20160103-csonka-andras-szekeres-adriennel-es-szulak-andreaval-szelfizett-divak-kozt.htmlCsonka András, a Life.hu sztárszerzője csodásan érzi magát a hölgykoszorúban. Szekeres Adriennel és Szulák Andreával szelfizett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.