Hókutyával pózolt Szandi

Forrás: Facebook/ Szandi -
mosoly kutya havazás Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnapi csodálatos havazást sztárjaink is nagyon élvezték: Szandi a hagyományokat felrúgva még egy hókutyát is épített.

Az énekesnő nagy mosollyal pózolt a hóból gyönyörűen megépített kutyus mellett. A képet Facebook-oldalán mutatta meg követőinek.

Forrás: Facebook/ Szandi

„Amíg a fiaink, Domonkos és Csabus havat lapátoltak az Édesapjukkal, én felrúgva a hagyományokat, nem hóembert, hanem hókutyát építettem! Gesztenye szemei vannak, a fülei pedig a babérbokor leveleiből készültek. A farka a tollseprűnk, az orra pedig Maszat kutyánk jutifalija. Reméljük, éjszaka a mi kis házőrzőnk nem eszi le róla ...” – írta a fotó mellé Szandi.

Szexi revüszettben lépett fel Pirner Almahttp://www.life.hu/sztarok/20160104-pirner-alma-rudtancos-szexi-revuszettben-lepett-fel-szilveszterkor.htmlA rúdtánc-világbajnok alig két hónappal kisfia születése után már egy revü show fellépője volt egy sokat sejtető, igen szexi ruhában. TV + Sztárok--5 színész, aki majdnem meghalt forgatás közben http://www.life.hu/sztarok/20160104-sztarok-akik-majdnem-meghaltak-forgatas-kozben-jennifer-lawrence-majdnem-megfulladt.htmlSokan azt gondolják, hogy a sztárok élete csak csillogásból és fényűzésből áll. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnének! Pár hollywoodi filmcsillag ugynis kis híján életét vesztette egy-egy forgatás során. TV + SztárokAFPRihanna után újabb áldozat? Egy nő megverésével vádolják Chris Brownthttp://www.life.hu/sztarok/20160104-egy-no-bantalmazasaval-vadoljak-chris-brown-enekest.htmlNyomozás indult Chris Brown ellen, mert állítólag megvert egy nőt egy Las Vegas-i szállodában. TV + Sztárok--Kocsis Korinna szexi melleket villantott edzés közben - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160104-kocsis-korinna-modell-mellvillantos-kistopban-edzett.htmlA gyönyörű modell az új évet edzéssel kezdte, és igazi férfivadító szerelésben pózolt. TV + Sztárok--Rékasi Károly védelmet kér Pikali Gerda exe ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160104-rekasi-karoly-vedelmet-ker-pikali-gerda-exe-ellen.htmlKarácsonykor kiújult a viszály Pikali Gerda volt párja, Cs. Géza és Rékasi Károly között. A színésznő volt férje ezúttal Rékasi Károly felnőtt lányát, Esztert is belekeverte a konfliktusba. TV + Sztárok--Király Linda szebb, mint valaha: Gyönyörű szelfit tett közzé!http://www.life.hu/sztarok/20160103-kiraly-linda-enekesno-szebb-mint-valaha-gyonyoru-szelfit-osztott-meg.htmlA csodálatos énekesnő, akinek leggyakrabban súlyingadozásáról szólnak a hírek, most egy igazán szép képet osztott meg közösségi oldalán.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.