A dubaji luxusban napoztatja melleit VV Seherezádé

Forrás: Instagram/ Dj Seherezádé -
VV Seherezádé napsütés bikini Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg mi itthon 3 réteget veszünk a kabát alá a hólapátoláshoz, addig VV Sehi egy szál bikiniben élvezi a napsütést és a luxust Dubajban.

A méretes dekoltázsáról híres egykori dj, aki nemrégen új foglalkozásra váltott, csak úgy habzsolja az életet. Ezúttal Dubajba utazott, ahol a turistáskodás mellett a pihenésre is szánt időt. Szívesen napoztatja például tökéletes testét és ezzel együtt dús kebleit is. Íme:

Forrás: Instagram/ Dj Seherezádé
Forrás: Instagram/ Dj Seherezádé
Hókutyával pózolt Szandihttp://www.life.hu/sztarok/20160105-szandi-hokutyat-epitett.htmlA tegnapi csodálatos havazást sztárjaink is nagyon élvezték: Szandi a hagyományokat felrúgva még egy hókutyát is épített. TV + Sztárok--5 színész, aki majdnem meghalt forgatás közben http://www.life.hu/sztarok/20160104-sztarok-akik-majdnem-meghaltak-forgatas-kozben-jennifer-lawrence-majdnem-megfulladt.htmlSokan azt gondolják, hogy a sztárok élete csak csillogásból és fényűzésből áll. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnének! Pár hollywoodi filmcsillag ugynis kis híján életét vesztette egy-egy forgatás során. TV + SztárokAFPHoppá! Egy dalban spoilerezett Csórics Balázs, a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160104-egy-dallal-rukkolt-elo-csorics-balazs-az-rtl-klub-baratok-kozt-rudija.htmlA Barátok közt Rudija gitárt ragadott és elénekelte, mi várható a sorozatban az elkövetkezendő hetekben. TV + Sztárok--Rihanna után újabb áldozat? Egy nő megverésével vádolják Chris Brownthttp://www.life.hu/sztarok/20160104-egy-no-bantalmazasaval-vadoljak-chris-brown-enekest.htmlNyomozás indult Chris Brown ellen, mert állítólag megvert egy nőt egy Las Vegas-i szállodában. TV + Sztárok--Debreczeni Zita stílust váltott, és alig ismerni rá - Dögös fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160104-debreczeni-zitara-modellre-alig-ismerni-ra-annyira-furcsa-fotot-posztolt.htmlA modell új frizurával vágott neki az új évnek - a stílusa pedig egyszerűen lenyűgöző! Zita legújabb Instagram-fotóján úgy néz ki, akár egy világsztár. TV + Sztárok--Rékasi Károly védelmet kér Pikali Gerda exe ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160104-rekasi-karoly-vedelmet-ker-pikali-gerda-exe-ellen.htmlKarácsonykor kiújult a viszály Pikali Gerda volt párja, Cs. Géza és Rékasi Károly között. A színésznő volt férje ezúttal Rékasi Károly felnőtt lányát, Esztert is belekeverte a konfliktusba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.