Gesztesi Károly külföldi szuperprodukcióban kapott szerepet

külföld szerep felkérés szuperprodukció Gesztesi Károly Izrael
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyes hírek szerint a színész hosszabb időre Izraelbe távozik egy különleges felkérésnek köszönhetően. A Life.hu telefonon érte el Gesztesi Károlyt és megkérdeztük, mi igaz a pletykákból.

A színész készségesen válaszolt a kérdéseinkre, és érezhető volt, a távolság miatt még nem mondott igen a csábító felkérésre.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Valóban kaptam egy felkérést, a Tel Aviv Nemzeti Színháztól, hogy részt vegyek a szuperprodukciójukban. Egyelőre még gondolkodom, nem mondtam azonnal igent, mert Izrael messze van. Igaz, azt ígérték, akkor jövök haza, amikor akarok, és minden ezzel kapcsolatos költséget állnak. A másik, ami miatt még vacilálok, hogy mivel májustól októberig tartanának a próbák és az előadások, sokáig kellene külföldön tartózkodnom. Ennek ellenére kedvet érzek a feladathoz, így elképzelhető, hogy belevágok. De van még időm gondolkodni, hiszen egy jövő évi produkcióról van szó" – magyarázta a színész.

Extravagáns kismamafotó készült Pásztor Annárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-pasztor-annarol-enekesnorol-extravagans-kismamafoto-keszult.htmlAz énekesnőről akkor készült az elementáris női őserőt megidéző fotósorozat, amikor első gyermekét, Benjit várta. TV + Sztárok--Kiszáll az NCIS sztárja, Michael Weatherly a sorozatbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-kiszall-az-ncis-sztarja-michael-weatherly-a-sorozatbol.htmlUgyan a világsztár még forgat pár részt, de utána befejezi a munkát. TV + SztárokAFPKulcsár Edina szárnyak nélkül repkedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160106-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-szarnyak-nelkul-repkedett-egy-trambulin-segitsegevel.htmlA szépségkirálynő megmutatta milyen, amikor a gravitációval dacol. TV + Sztárok--Salma Hayek leitta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20160106-salma-hayek-szineszno-leitta-magat-a-havas-hegyekben-patakvizzel.htmlA színésznő nem akármilyen helyszínen és nedűvel oltotta a szomját. TV + Sztárok--Berki Natasa Zselyke a legmenőbb kiscsajhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-berki-natasa-zselyke-apukaja-napszemuvegeben-pozolt.htmlÚjabb cuki képet posztolt Berki Krisztián a tündéri kislányáról, aki ezúttal apukája szemüvegében huncutkodott. TV + Sztárok--Ennél szexibb még sosem volt Debreczeni Zita - 35 éves lett a sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-debreczeni-zita-modell-35-eves-lett-a-legjobb-fotoival-koszontjuk-a-modellt.htmlA modell 35 éves lett, ebből az alkalomból köszöntjük őt a Life.hu kedvenc fotóival, amiket a múlt évben vadásztunk le a közösségi oldalairól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.