Murau-Kreischberg Ausztria Barátok közt síelés Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja csak úgy hasítja a havas lejtőket Ausztriában.

Kiss Ramóna Murauban síel, és egy vicces fotóval lepte meg rajongóit, megmutatva, milyen, amikor önfeledten vicceskedik a lejtőn. A színésznő nagyon élvezi a kikapcsolódást és még az sem zavarja, hogy pár pálya zárva maradt hó hiányában, ez ugyan az ő fotóján egyáltalán nem látszik, mert ahol ő suhan, ott jutott bőven hópihékből.

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna
A kalandozások éve volt! Ez történt a ma 31 éves Lewis Hamiltonnal az elmúlt évbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160107-lewis-hamilton-31-eves-lett.htmlNagyon pörgős volt Lewis Hamilton éve: februárban ugyan véget ért hatéves kapcsolata Nicole Scherzingerrel, de ezután rengeteg modell lánnyal randizott, sőt még Rihannával is volt egy kis románca. TV + SztárokOrigoVin Diesel megható dallal emlékezett meg barátjáról, Paul Walkerről http://www.life.hu/sztarok/20160107-vin-diesel-dallal-emlekezett-meg-paul-walkerrol-meghato-video-a-sztarrol.htmlA színész a 42. People’s Choice-gálán mondott beszédet, és sokáig nem is említette elhunyt barátját, majd egyre jobban elérzékenyült, és Wiz Khalifa See You Again című számából énekelt el pár sort Paul Walker emlékére. TV + Sztárok--Rubint Réka falatnyi bikiniben, a tenger istennőjeként pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160107-rubint-reka-fitnesz-edzo-a-tenger-istennoje-thaifoldon.htmlA fitneszkirálynő Thaiföld gyönyörű tengerpartján tündökölt falatnyi bikiniben. TV + Sztárok--Amy Winehouse édesanyja: "Nem volt olyan pillanat, hogy ne lett volna benne kábítószer"http://www.life.hu/sztarok/20160107-amy-winehouse-enekesno-edesanyja-szerint-lanya-szervezeteben-mindig-volt-valamilyen-kabitoszer.htmlJanis Winehouse szerint lánya egy titokzatos betegséggel küzdött, utolsó napjaiban pedig teljesen kifordult magából. TV + Sztárok5 idézet a ma 50 éves Ganxsta Zoleetólhttp://www.life.hu/sztarok/20160107-ganxta-zolee-otven-eves.html 1966. január 7-én született az 50. életévét betöltő Ganxsta Zolee, akinek 5 idézettel ünnepeljük születésnapját. TV + Sztárok--Extravagáns kismamafotó készült Pásztor Annárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-pasztor-annarol-enekesnorol-extravagans-kismamafoto-keszult.htmlAz énekesnőről akkor készült az elementáris női őserőt megidéző fotósorozat, amikor első gyermekét, Benjit várta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.