Pornófilm-válogatáson járt Rékasi Károly

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
válogatás pornófilm Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a Barátok közt előtt, amikor kissé mellékelve érezte magát a filmiparból Rékasi Károly, elment egy olasz film castingjára, amiről aztán kiderült, hogy pornófilm.

Rékasi Károlynak hiányzott a tévés szereplés, ezért vett részt az olasz film castingján, ahol egy kalózos, tengeri kalandokkal fűszerezett filmet ígértek a készítők - írja a Hot! magazin. A válogatáson kiderült, hogy valójában egy felnőtt filmről van szó.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

"Akkortájt nem nagyon volt televíziós munkám, pedig előtte nagyon beleszerettem és jól éreztem magam. Hiszen évről évre játékfilmek készítésében vettem részt. Eljött a pillanat, amikor elmentem a castingra, s hozzátenném, nem tudtam, hogy szexfilmről van szó" – emlékezett vissza Károly a sziakomarom.sk-nak.

A színész egyébként azt tervezte, hogy amíg ő kint forgat, a családja ugyanott nyaralhatna, de Détár Enikő hallani sem akart arról, hogy Rékasi pornóban szerepeljen. A színész végül megkapta szerepét a Barátok köztben, amiben máig sikeres.

Szerelmes fotóval kíván boldog újévet Pikali Gerda és Rékasi Károly

Egy gyönyörű, szerelemtől sugárzó fotóval kíván boldog újévet Pikali Gerda és szerelme, Rékasi Károly. Nézd meg a fotót itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.