Rubint Réka falatnyi bikiniben, a tenger istennőjeként pózolt

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
Rubint Réka Thaiföld szexi edző bikini tengerpart nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszkirálynő Thaiföld gyönyörű tengerpartján tündökölt falatnyi bikiniben.

Rubint Réka családjával Koh Samui szigetén nyaral, ahonnan csodás fotókat posztol. A legutóbbi képen a fitneszedző gyönyörű alakját csodálhatjuk meg, aki a lenyűgöző tengerparton élvezi a napsütést. A kommentelők odavoltak a látványtól és csak úgy özönlöttek a dicsérő szavak a poszt alá.

Forrás: Facebook/Rubint Réka
Ősz haj és nagy szakáll: így néz ki most a Vad angyal szívtiprója, Facundo Aranahttp://www.life.hu/sztarok/20160107-facundo-arana-a-vad-angyal-sztarja-nagyon-megoregedett.htmlUgye, emlékeztek még Facundo Aranára, aki többek között Natalia Oreiro partnerét is alakította a Vad angyal című sorozatban? Nézd meg, milyen sokat változott! TV + Sztárok--Ezek Ördög Nóra újévi fogadalmai! Vajon sikerül betartani őket?http://www.life.hu/sztarok/20160107-ordog-nora-ujevi-fogadalmakat-tett.htmlA legtöbb emberhez hasonlóan Ördög Nóra is tett újévi fogadalmakat. Abban, hogy sikerül-e betartania őket, ő maga sem biztos, bár hansúlyozza: semmi sem lehetetlen! TV + SztárokGesztesi Károly külföldi szuperprodukcióban kapott szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20160107-gesztesi-karoly-szinesz-izraeli-szuperprodukcioban-kapott-szerepet.htmlEgyes hírek szerint a színész hosszabb időre Izraelbe távozik egy különleges felkérésnek köszönhetően. A Life.hu telefonon érte el Gesztesi Károlyt és megkérdeztük, mi igaz a pletykákból. TV + Sztárok--5 idézet a ma 50 éves Ganxsta Zoleetólhttp://www.life.hu/sztarok/20160107-ganxta-zolee-otven-eves.html 1966. január 7-én született az 50. életévét betöltő Ganxsta Zolee, akinek 5 idézettel ünnepeljük születésnapját. TV + Sztárok--Novodomszky Éva kerül Jakupcsek Gabriella helyére a Ridikülben?http://www.life.hu/sztarok/20160106-novodomszky-eva-kerul-jakupcsek-gabriella-helyere-a-ridikulben.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, karácsony előtt kirúgták a közmédiától Jakupcsek Gabriellát. Azóta felröppent a hír, hogy valójában csak külsős státuszba kerül át a műsorvezető, és ugyanúgy folytatja a Ridikült. A Blikk legújabb információi szerint azonban Novodomszky Éva kerül Jakupcsek helyére. TV + Sztárok--Felismerhetetlen lett a Szex és New York sztárja - Cynthia Nixon nagyon megöregedett!http://www.life.hu/sztarok/20160106-cynthia-nixon-megoregedett-nezd-meg-a-szex-es-new-york-sztarjat-foto.htmlA világhírű sorozat dögös Mirandájára ma már alig lehet ráismerni. Cynthia Nixon arcán nagyon erősen nyomott hagyott az idő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.