Drasztikus változás! Alig ismerni rá a Jóban Rosszban színészére

Forrás: Origo -
Seres Dániel Jóban Rosszban TV2 külső változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sorozat maffiafőnöke, Seres Dani teljesen új külsővel állt a kamerák elé 2016-ban.

Seres Dániel sokkal rövidebb hajra váltott, amivel még kollegáit is meglepte. A színész elégedett új külsejével, a videóból pedig egyéb kulisszatitkot is megtudhatsz, mivel lepik meg a sorozat készítői a nézőket.

Boldog születésnapot, Ganxsta Zolee!http://www.life.hu/sztarok/20160107-bulvarrap-ganxsta-zolee-otvenedik-szuletesnapja.htmlAz ismert magyar rapper, Ganxsta Zolee ma ünnepli 50. születésnapját. A Life.hu egy személyre szabott bulvárrappel kíván nekik boldog születésnapot! TV + Sztárok--A kalandozások éve volt! Ez történt a ma 31 éves Lewis Hamiltonnal az elmúlt évbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160107-lewis-hamilton-31-eves-lett.htmlNagyon pörgős volt Lewis Hamilton éve: februárban ugyan véget ért hatéves kapcsolata Nicole Scherzingerrel, de ezután rengeteg modell lánnyal randizott, sőt még Rihannával is volt egy kis románca. TV + SztárokOrigoRövidnadrágban épített hóembert VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20160107-vv-aurelio-rovidnadragban-epitett-hoembert.htmlHa játékról van szó, a Való Világ 7. szériájából megismert Aurelio nem foglalkozik olyan apróságokkal, mint a hideg téli idő. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly külföldi szuperprodukcióban kapott szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20160107-gesztesi-karoly-szinesz-izraeli-szuperprodukcioban-kapott-szerepet.htmlEgyes hírek szerint a színész hosszabb időre Izraelbe távozik egy különleges felkérésnek köszönhetően. A Life.hu telefonon érte el Gesztesi Károlyt és megkérdeztük, mi igaz a pletykákból. TV + Sztárok--5 idézet a ma 50 éves Ganxsta Zoleetólhttp://www.life.hu/sztarok/20160107-ganxta-zolee-otven-eves.html 1966. január 7-én született az 50. életévét betöltő Ganxsta Zolee, akinek 5 idézettel ünnepeljük születésnapját. TV + Sztárok--Extravagáns kismamafotó készült Pásztor Annárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-pasztor-annarol-enekesnorol-extravagans-kismamafoto-keszult.htmlAz énekesnőről akkor készült az elementáris női őserőt megidéző fotósorozat, amikor első gyermekét, Benjit várta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.