sztriptíztáncosnő gátlás VV Zsófi vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszafogott kislányként ismerhette meg a közönség egykor VV Zsófit, aki mára szó szerint levetkőzte gátlásait, és férfiak előtt vetkőzik.

Egy fővárosi szórakozóhely honlapján Zsófi pikáns, fehérneműs képekkel, sőt félmeztelenül borzolja az arra tévedők kedélyeit. Zsófi pedig nem titkolta munkáját, sőt azt is elárulta sikeres és boldog - írja a Blikk.

rtl klub, sajtóklub

"Showtáncos vagyok, immár két éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen. Ez egy exkluzív klub, ahová főleg külföldi csoportok járnak, legénybúcsúkat, születésnapokat ünnepelnek nálunk és velünk. Igen, a munkám része a vetkőzés is, úgyhogy a szégyenlős Zsófi már a múlté. Olyan dolgok meg nem történhetnek itt, amik miatt szégyenkeznem kellene, bejelentett munkahelyem van, amivel nagyon elégedett vagyok" - mondta a lapnak VV Zsófi, aki azt is elárulta, hogy jelenleg szingli.

"Jelenleg nincs párkapcsolatom, de azt gondolom, nem is biztos, hogy találnék olyan férfit, aki elfogadja a nem hétköznapi foglalkozásomat. Mindenem megvan, ami kell, úgyhogy semmi okom panaszra" - tette hozzá Zsófi, akit akár élő asztalként is megrendelhetnek, sőt hajókirándulásokon, toplesz felszolgálóként is vállal munkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.