Ejha! Carmen Electra még mindig bombanő

Forrás: Northfoto -
Playboy címlap Carmen Electra Baywatch bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő és modell, aki Playboy-címlapokkal és tengerparton futkározással alapozta meg hírnevét, még mindig ugyanolyan dögös, mint a 90-es években.

Carmen Electra, a Baywatch egykori jó csaja szinte semmit sem változott azóta, hogy minden nap képernyőn láthattuk. Pedig kevés Baywatch-sztár tündököl régi fényében, Nicole Eggert és David Hasselhoff biztosan nem. Íme, így fest manapség a kebelcsoda:

Forrás: Northfoto
Ő az új Dobó Kata? A színésznő hasonmásával indít sorozatot a köztévéhttp://www.life.hu/sztarok/20160108-dobo-kata-szineszno-hasonmasakent-emlegetik-mikecz-estilla-szinesznot.htmlMintha csak a 15 évvel ezelőtti Dobó Kata elevenedne meg - így beszél a Bors Mikecz Estilla színésznőről, akit hamarosan a Csak szex és más semmi című, köztévén futó új sorozatban láthatnak viszont a nézők.TV + Sztárok--Heves szexjelenetben esett egymásnak Balsai Móni és Scherer Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20160108-balsai-moni-es-scherer-peter-a-valotarsak-sorozatban-estek-egymasnak.htmlAz RTL Klub sorozata, a Válótársak három hét után újra a képernyőre került, és a pikáns jelenetek ezúttal sem maradtak ki belőle. TV + SztárokOrigoDrasztikus változás! Alig ismerni rá a Jóban Rosszban színészérehttp://www.life.hu/sztarok/20160107-seres-daniel-a-tv2-joban-rosszban-szinesze-drasztikusan-megvaltoztatta-a-kulsejet.htmlA sorozat maffiafőnöke, Seres Dani teljesen új külsővel állt a kamerák elé 2016-ban. TV + SztárokOrigoA kalandozások éve volt! Ez történt a ma 31 éves Lewis Hamiltonnal az elmúlt évbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160107-lewis-hamilton-31-eves-lett.htmlNagyon pörgős volt Lewis Hamilton éve: februárban ugyan véget ért hatéves kapcsolata Nicole Scherzingerrel, de ezután rengeteg modell lánnyal randizott, sőt még Rihannával is volt egy kis románca. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna csodás helyen telelhttp://www.life.hu/sztarok/20160107-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-csodas-helyen-siel-ausztriaban.htmlA Barátok közt sztárja csak úgy hasítja a havas lejtőket Ausztriában. TV + Sztárok--Rubint Réka falatnyi bikiniben, a tenger istennőjeként pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160107-rubint-reka-fitnesz-edzo-a-tenger-istennoje-thaifoldon.htmlA fitneszkirálynő Thaiföld gyönyörű tengerpartján tündökölt falatnyi bikiniben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.