Egyelőre nem ajánlottak munkát a nagy csatornák Jakupcsek Gabriellának

Forrás: Facebook/Jakupcsek, mert érdekel -
MTVA menesztés TV2 műsorvezető munka Jakupcsek Gabriella RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTVA menesztett műsorvezetőjére még nem csaptak le a kereskedelmi csatornák.

Ahogy a Life.hu is megírta, december végén menesztették a köztévé két legsikeresebb műsorának háziasszonyát. A Bors most utánajárt, kapott-e már azóta ajánlatot más csatornától a műsorvezető.

Forrás: Facebook/Jakupcsek, mert érdekel

„Sajnáljuk, hogy Jakupcsek Gabriella ilyen helyzetbe került. Lehetnek olyan műsorok, amelyekben el lehetne őt is képzelni. De általánosságban elmondható, ha egy képernyőssel terveink vannak, azt először vele osztjuk meg, nem pedig a nyilvánossággal" – mondta Pécsi Norbert Sándor, sajtókapcsolati vezető, az RTL Magyarország részéről.

„Jakupcsek Gabriella szakmai tudását nagyra becsüljük, de jelenleg nem tervezünk vele" – válaszolták a TV2-nél.

„Mivel ez egy váratlan helyzet, nem tudtunk tervezni Gabival, de természetesen bármi lehetséges a jövőben" – válaszolta megkeresésükre Kele Eszter, az ATV szóvivő-kommunikációs vezetője.

Jakupcsek Gabriella: „Abszurd, filmbe illő jelenet volt"

A műsorvezetőt a Life.hu menesztése másnapján telefonon érte el, az interjút IDE KATTINTVA olvashatod.
Drasztikus változás! Alig ismerni rá a Jóban Rosszban színészérehttp://www.life.hu/sztarok/20160107-seres-daniel-a-tv2-joban-rosszban-szinesze-drasztikusan-megvaltoztatta-a-kulsejet.htmlA sorozat maffiafőnöke, Seres Dani teljesen új külsővel állt a kamerák elé 2016-ban. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna csodás helyen telelhttp://www.life.hu/sztarok/20160107-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-csodas-helyen-siel-ausztriaban.htmlA Barátok közt sztárja csak úgy hasítja a havas lejtőket Ausztriában. TV + Sztárok--Így ünnepelte a szülinapját Debreczeni Zita - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160107-debreczeni-zita-modell-pazar-szulinapi-tortat-kapott.htmlA modell kedden ünnepelte 35. születésnapját, egy ínycsiklandozó csokitortával. TV + Sztárok--Gesztesi Károly külföldi szuperprodukcióban kapott szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20160107-gesztesi-karoly-szinesz-izraeli-szuperprodukcioban-kapott-szerepet.htmlEgyes hírek szerint a színész hosszabb időre Izraelbe távozik egy különleges felkérésnek köszönhetően. A Life.hu telefonon érte el Gesztesi Károlyt és megkérdeztük, mi igaz a pletykákból. TV + Sztárok--Lilu hótündérré változott - Elbűvölő fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-hotunderre-valtozott-amikor-szankozas-kozbe-belehuppant-a-hoba.htmlA műsorvezető olyan cukin huppant bele a hóba, mint egy kislány. Úgy tűnik, nagyon élvezte a szánkózást. TV + Sztárok--Berki Krisztián: „Nem tervezem, hogy visszajövök!"http://www.life.hu/sztarok/20160105-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-bejelentette-amerikaba-koltozik-csaladjaval.htmlKollégáitól, Németh Lajostól és Maloveczky Mikitől is elbúcsúzott Berki Krisztián az Édes Élet adásában. Krisztián ugyanis családjával Miamiba költözik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.