Baukó Éva: "Vastag Csaba mi a fenét keresett a Golden Globe-on?"

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
TV2 Vastag Csaba Golden Globe-díj kiakadás afterparty Baukó Éva Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőkeség megírta szókimondó véleményét, az énekes feltűnéséről a Golden Globe partiján.

Ahogy a Life.hu is megírta, Vastag Csaba nem csak Sylvester Stallone oldalán tűnt fel Los Angelesben, hanem több hollywoodi hírességgel is találkozhatott a tegnap este megrendezett díjátadón. Baukó Éva nem igazán értette, mit keresett az énekes a világ egyik legnagyobb sztárgáláján.

Forrás: Facebook/Baukó Éva

„Számomra a nap meglepetése nem az volt, hogy A Saul fia Golden Globe- ot kapott, hanem az, hogy egy középszerű magyar énekes gyerek - Vastag Csaba - vajon mi a fenét keresett a Golden Globe afterpartyn. Ő milyen alapon kapott meghívót? Hány " feneket" kellett ehhez megtisztítania? Érdekes, hogy a magyar celebvilágból csak ő volt ott.

Nem féltékenységből írom, de ez a hír meglepett. ui; Mi meg Alekosszal ma Békásmegyeren voltunk" - írta Éva.

Elbocsátották a TV2 programigazgatójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160111-shadia-nugud-a-tv2-tartalomert-felelos-kreativ-igazgatoja-tavozik.htmlTávozik a TV2-től Shadia Nugud a TV2-csoport tartalom és kreatív igazgatói pozíciójából. TV + SztárokOrigoSzexi amazonként pózolt Cserpes Laura - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160111-cserpes-laura-enekesno-szexi-amazonkent-pozolt-a-luxusnyaralasan.htmlÁlomszép tengerparton, egy szál áttetsző csipkefelsőben fotózták az énekesnőt. TV + Sztárok--Keményen beszóltak Ben Afflecknek a Golden Globe-díjátadónhttp://www.life.hu/sztarok/20160111-ricky-gervais-beszolt-ben-afflecknek-a-golden-globe-dijatado-galan.htmlA gálaest házigazdája, Ricky Gervais Matt Damont szerette volna méltatni, egyik kommentárja azonban csúnyán betalált. TV + Sztárok--Világsztárral futott össze Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20160110-vilagsztarral-futott-ossze-vastag-csaba.htmlVastag Csaba Los Angelesben járt, ahol a világ egyik legkedvencebb sztárjával találkozhatott.TV + SztárokOrigoVáratlan fordulat! Mégsem Novodomszky Éva kapja Jakupcsek műsoráthttp://www.life.hu/sztarok/20160110-diossy-klari-kapja-a-ridikul-cimu-musort.htmlA korábbi hírekkel ellentétben mégsem Novodomszky Éva lesz Jakupcsek Gabriella műsorának, a Ridikülnek új műsorvezetője.TV + Sztárok--Damu felesége: Nem voltam elvonón a babávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160111-damu-roland-felesege-allitja-hogy-nem-jart-elvonon-a-babaval.htmlDamu Roland felesége korábban alkoholproblémái miatt került címlapokra. Edina most az ötödik hónapban jár, és tagadja, hogy alkoholelvonóra kellett mennie. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.