Curtis: „Ha nem az oszlopba megyek bele, hanem valakibe, akkor mi van?"

Forrás: Facebook/Curtis -
Karambol felelősség TV2 baleset Curtis Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja életében elérkezett az idő, hogy szembenézzen az általa okozott baleset következményeivel.

Ahogy a Life.hu is megírta, Curtis, január elsején karambolozott. Szerencsére nem volt sérültje az ütközésnek, de felmerült az ittasság gyanúja. Amennyiben ez beigazolódik, büntetőeljárás indul Curtissel szemben. A rapper később vállalta a felelősséget: „Nem tudom, mi a szabály, mennyi idő után tisztul ki az ember, mikor szabad újra volán mögé ülni. Ha hibáztam, sajnálom, és vállalom érte a felelősséget. És azért is elnézést kérek, ha valakinek csalódást okoztam". A sztár hétfő este az Édes Élet kamerái előtt vall az a balesettel kapcsolatos érzéseiről – írta a Blikk.

Forrás: Facebook/Curtis

„Gondolj bele, hogy ha ott van valaki, és abban kárt teszek. Ez van azóta bennem, hogy valakinek baja lesz. A kocsi nem érdekel, vagy ha velem történik valami. De ha nem az oszlopba megyek bele, hanem valakibe, akkor mi van?" – magyarázta szerelmének Curtis. „Azt hittem, kipihentem magam, gondoltam, elmegyek kocsiért, nem tudok mit csinálni. Hálát adok a sorsnak, hogy nem egy embert gázoltam el. Azt nem tudnám feldolgozni".

Plasztikrémként vette át Golden Globe-díját Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/sztarok/20160111-sylvester-stallone-plasztikremkent-vette-at-golden-globe-dijat.htmlA színész A legjobb férfi mellékszereplő díját kapta a Creed: Apollo fia című filmben nyújtott alakításáért. Stallone agyonplasztikázott arcával mondott köszönetet az elismerésért. TV + Sztárok--Mi történt a dívával? Alig lehet ráismerni Mariah Carey-rehttp://www.life.hu/sztarok/20160111-mariah-carey-enekesno-felismerhetetlen-teljesen-megvaltozott.htmlNem a legjobb formájában kapták lencsevégre az éppen nyaraló énekesnőt. TV + Sztárok--Gesztesi: "Az a bizonyos Tvrtko-interjú... Csak szívattam a barátomat"http://www.life.hu/sztarok/20160111-gesztesi-karoly-csak-szivatta-vujity-tvrtkot-a-tv2-mokkajaban-decemberben.htmlMégsem költözik Izraelbe, és bár nem veti meg az alkoholt, kontroll alatt tudja tartani a poharazást - állítja Gesztesi Károly, akiért az elmúlt hónapokban sokan aggódtak.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVáratlan fordulat! Mégsem Novodomszky Éva kapja Jakupcsek műsoráthttp://www.life.hu/sztarok/20160110-diossy-klari-kapja-a-ridikul-cimu-musort.htmlA korábbi hírekkel ellentétben mégsem Novodomszky Éva lesz Jakupcsek Gabriella műsorának, a Ridikülnek új műsorvezetője.TV + Sztárok--Medveczky Ilona: "Sokszor Klapka tenyerén ültem, a mellemet is megfoghatta véletlenül"http://www.life.hu/sztarok/20160109-medveczky-ilona-klapka-gyorgy-regi-ismerose.htmlNéhány napja ünnepelte 87. születésnapját Klapka György. Az üzletember igazi nagy bulit rendezett, amelyen többek között részt vett Medveczky Ilona, Koós János és Sas József is. TV + Sztárok--Tatár Csilla ülhet Jakupcsek helyérehttp://www.life.hu/sztarok/20160108-tatar-csilla-ulhet-jakupcsek-gabriella-helyere-a-magyarorszag-szeretlek-cimu-vetelkedoben.htmlSajtóhírek szerint Tatár Csilla válthatja Jakupcsek Gabriellát a Magyarország, szeretlek! című vetélkedőben. A feltételezés szerint miután elküldték a köztévétől a Ridikül műsorvezetőjét, az aligha tér vissza a Duna TV képernyőjére, így pótolni kell. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.