Rendhagyó videóban köszöntötték fel Eszenyi Enikőt: 55 éves lett!

köszöntés Facebook Eszenyi Enikő Vígszínház születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vígszínház igazgatóját egy Facebookra feltöltött felvételen köszöntötték kollégái. 

Január 11-én ünnepli születésnapját Eszenyi Enikő, aki - mint az általa igazgatott Vígszínház Facebook oldalán kiderült - jelenleg éppen a prágai Operában rendezi Rossini Hamupipőke című darabját. Kollégái ezzel "videótávirattal" köszöntötték a művésznőt:

Videótávirat Eszenyi Enikőnek

Eszenyi Enikő jelenleg a prágai Operában rendezi Rossini Hamupipőkéjét, ezért videótávirattal köszöntjük születésnapja alkalmából. Drága Enikő, Isten éltessen sokáig! :)

Közzétette: Vígszínház – 2016. január 11.
Mi történt a dívával? Alig lehet ráismerni Mariah Carey-rehttp://www.life.hu/sztarok/20160111-mariah-carey-enekesno-felismerhetetlen-teljesen-megvaltozott.htmlNem a legjobb formájában kapták lencsevégre az éppen nyaraló énekesnőt. TV + Sztárok--Vastag Csaba világsztárokkal bulizott a Golden Globe-gálán http://www.life.hu/sztarok/20160111-vastag-csaba-es-lady-gaga-kozos-fotoja-igy-bulizott-a-magyar-enekes-los-angelesben.htmlA magyar énekes nemcsak Sylvester Stallone oldalán tűnt fel Los Angelesben. Több hollywoodi hírességgel is találkozhatott, hiszen személyesen is részt vett a tegnap este megrendezett díjátadón. TV + SztárokOrigoKeményen beszóltak Ben Afflecknek a Golden Globe-díjátadónhttp://www.life.hu/sztarok/20160111-ricky-gervais-beszolt-ben-afflecknek-a-golden-globe-dijatado-galan.htmlA gálaest házigazdája, Ricky Gervais Matt Damont szerette volna méltatni, egyik kommentárja azonban csúnyán betalált. TV + Sztárok--Curtis: „Ha nem az oszlopba megyek bele, hanem valakibe, akkor mi van?"http://www.life.hu/sztarok/20160111-curtis-rapper-a-tv2-edes-elet-sztarja-oszinten-vallott-baleseterol.htmlAz Édes Élet sztárja életében elérkezett az idő, hogy szembenézzen az általa okozott baleset következményeivel. TV + SztárokOrigoMi történt a dívával? Alig lehet ráismerni Mariah Carey-rehttp://www.life.hu/sztarok/20160111-mariah-carey-enekesno-felismerhetetlen-teljesen-megvaltozott.htmlNem a legjobb formájában kapták lencsevégre az éppen nyaraló énekesnőt. TV + Sztárok--Gesztesi: "Az a bizonyos Tvrtko-interjú... Csak szívattam a barátomat"http://www.life.hu/sztarok/20160111-gesztesi-karoly-csak-szivatta-vujity-tvrtkot-a-tv2-mokkajaban-decemberben.htmlMégsem költözik Izraelbe, és bár nem veti meg az alkoholt, kontroll alatt tudja tartani a poharazást - állítja Gesztesi Károly, akiért az elmúlt hónapokban sokan aggódtak.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.