Gesztesi: "Az a bizonyos Tvrtko-interjú... Csak szívattam a barátomat"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Mokka Gesztesi Károly Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mégsem költözik Izraelbe, és bár nem veti meg az alkoholt, kontroll alatt tudja tartani a poharazást - állítja Gesztesi Károly, akiért az elmúlt hónapokban sokan aggódtak.

Új élet kezdődött Gesztesi Károly számára de­cember 14-én, amikor a TV2 Mokka című műsorában Vujity Tvrtko vendége volt. A színészt azért hívták be, hogy őszintén elmondja, miért kell miatta sorozatosan lemondani a színdarabokat, amelyekben játszik, hogyan fordul elő, hogy elindul egy győri fellépésre, azonban sosem ér oda, mióta és mitől lett megbízhatatlan, és persze igaz-e a pletyka, miszerint ko­moly alkoholproblémái vannak - emlékszik vissza cikkében a Bors.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A kitárulkozó beszélgetés he­lyett azonban valami egészen bizarr előadást láthatott a nagyérdemű, Gesztesi összevissza be­szélt, homályos sztorikba kezdett, a figyelme csapongott. Megrázó és egyben megdöbbentő percek voltak azok számára, akik utoljára életerősnek és összeszedettnek látták a színészt. Gesztesi ak­kor azt mondta, talán itt az ideje egy kicsit visszavonulnia a világ zaja elől, nem tagadta hogy belefáradt a hétköznapokba. A januári hírek azonban me­gint munkáról szóltak, állítólag Iz­raelben szeretne dolgozni, oda szeretne költözni.

"Halálosan jól érzem magam itthon, eszem ágában sincs el­költözni" - kezdte kedélyesen Gesztesi Károly. "Egy munkafelkérés kapcsán jött szóba Iz­rael, intendánsnak hívtak egy hatvanállomásos színdarabba. Még nem válaszoltam, a hónap végéig van időm átgondolni, hogy mit szeretnék. Most egyébként egy szinkronmunkán dolgozom, Stallone bőrébe bújok" - folytatja válaszul a lap azon kérdésére, van-e ereje dolgozni, minden rendben van-e vele.

"Tökéletesen jól vagyok! Szeretem a jó borokat vagy a pálinkát, de szó sincs arról, hogy önpusztításba kezdtem volna. Ez hülyeség! Pontosan tudom, hogy mi­kor, mennyit ihatok. Az a bizonyos Tvrtko-interjú... Aki érti a humort, az láthatta, hogy csak szívattam a barátomat. Nem akartam egyetlen kérdésére sem válaszolni, nem voltam sem ré­szeg, sem másnapos. Szeretek élni, jól élni, és bár hajlamos vagyok a gyertyát mindkét végén égetni, nem áldoznék fel mindent, amiért évtizedeken át megdolgoztam" - jelentette ki határozottan a színész.

Gesztesi Károly külföldi szuperprodukcióban kapott szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20160107-gesztesi-karoly-szinesz-izraeli-szuperprodukcioban-kapott-szerepet.htmlEgyes hírek szerint a színész hosszabb időre Izraelbe távozik egy különleges felkérésnek köszönhetően. A Life.hu telefonon érte el Gesztesi Károlyt és megkérdeztük, mi igaz a pletykákból. TV + Sztárok--Hujber Ferenc Gesztesi Károlyról: "Mindenkinek vannak rossz periódusai"http://www.life.hu/sztarok/20151231-hujber-ferenc-szinesz-nem-haragszik-gesztesi-karolyra-es-mindenkinek-vannak-rossz-periodusai.htmlKonfliktusok nélkül zajlik a közös munka Hujber Ferenc és kollégája, Gesztesi Károly között, és egyáltalán nem haragszik a színészre a lemondott fellépései miatt. TV + Sztárok--Miért bujkál Gesztesi Károly? http://www.life.hu/sztarok/20151231-gesztesi-karoly-nem-beszel-a-baratival-sem-teljesen-eltunt-a-nyilvanossag-elol-a-sztar.htmlA népszerű színművész az utóbbi hetekben teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, és állítólag még a barátainak is alig veszi a telefont. Az ominózus Mokka-interjú után szinte sehol sem nyilatkozott. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVujity Tvrtkót megviselte a Gesztesis beszélgetés - Megdöbbentő vallomáshttp://www.life.hu/sztarok/20151216-vujity-tvrtkot-a-tv2-musorvezetojet-riportert-megviselte-a-gesztesi-karollyal-keszitett-beszelgetes.htmlA műsorvezető elárulta, élete legnehezebb interjúja volt a nemrég Gesztesi Károllyal készült beszélgetés. TV + Sztárok--Gesztesi Károlynak barátnője van?http://www.life.hu/sztarok/20151214-gesztesi-karoly-a-tv2-mokka-adasaban-az-elmaradt-eloadasrol-vallott-es-az-is-szoba-kerult-hogy-egy.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: elmaradt egy színházi előadás Győrben, mert a színész nem jelent meg. Gesztesi Károly hétfő reggel a Mokka stúdiójában láthatóan fáradtan vallott arról, hogy van mostanában. TV + Sztárok--BulvárRap: "Liptai, Gesztesi megint egy pár, menj már"http://www.life.hu/sztarok/20151201-bulvarrap-hegyi-rolival-sztarhirek-rap.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Rímekbe szedve elmeséli, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.