Keményen beszóltak Ben Afflecknek a Golden Globe-díjátadón

Ben Affleck Golden Globe-díj Matt Damon beszólás Aranyglóbusz díjátadó Ricky Gervais
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gálaest házigazdája, Ricky Gervais Matt Damont szerette volna méltatni, egyik kommentárja azonban csúnyán betalált.

Ricky Gervais-től már megszokhatta a közönség, hogy kíméletlenül bírálja és teszi a kéretlen megjegyzéseket a legnagyobb sztárokra is.

Ricky Gervais nem kíméli a sztárokat Forrás: AFP/2015 Getty Images/Araya Diaz

A brit színész-humorista immár negyedik alkalommal lépett a Golden Globe-díjátadó színpadára házigazdaként, és éles nyelve most sem kímélte a hírességeket: ezúttal Ben Afflecknek intézett szavain hőkölhetett hátra döbbenten a közönség. Amikor ugyanis Matt Damont szólította, hogy vegye át a legjobb főszereplőnek járó elismerést, a következő szavakkal konferálta fel a színészt:

Feledhetetlen pillanatok a 73. Golden Globe-gálán

Filmtörténelmet írtunk, olyan sztárokat díjaztak, akikről sosem hittük volna, hogy valaha a Golden Globe közelébe kerülnek, DiCaprio pedig ismét bizonyított – itt mutatjuk is a gála legjobb pillanatait!
Elbúcsúztatták a Motörhead frontemberét, Lemmythttp://www.life.hu/news/20160110-lemmyt-a-motorhead-frontemberet-elbucsuztattak-los-angelesben.htmlVégső búcsút vettek Los Angelesben a Motörhead frontemberétől, Lemmy Kilmistertől. A szertartáson csakis az elhunyt zenész családja és barátai vehettek részt, a rajongók világszerte egy videómegosztón követhették az eseményt. News--Boldog születésnapot, Rod Stewart! 71 éves lett a zenelegendahttp://www.life.hu/news/20160110-rod-stewart-enekes-71-eves-lett.htmlJanuár 10-én ünnepli 71. születésnapját a világhírű brit énekes. News--Meghalt a legendás énekes, David Bowiehttp://www.life.hu/news/20160111-david-bowie-meghalt.htmlTitokban küzdött a rákkal 18 hónapig, majd 69 éves korában meghalt a világhírű énekes. News--Sean Penn buktatta le a szökésben lévő drogbáróthttp://www.life.hu/news/20160110-sean-penn-szinesz-interjuja-buktatta-le-a-vilaghiru-drogbarot-joaquin-guzmant.htmlSean Penn Oscar-díjas színész titokban készítette azt az interjút a rettegett drobbáróval, Joaquím Guzmánnal, amely által a hatóságok megtalálták, és elfogták a tavaly megszökött bűnözőt. News--Fehérpamacsos selyemmajmok születtek a Gyöngyösi Állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20160109-feherpamacsos-selyemmajmok-szulettek-a-gyongyosi-allatkertben.htmlA kis majomkölykök nyolcnaposak. NewsOrigoLiam Neeson elhunyt feleségéről beszélt - Szívszorító!http://www.life.hu/news/20160110-liam-neeson-elhunyt-felesegerol-beszelt.html2009-ben halt meg Natasha Richardson, Liam Neeson felesége. A színesz egy rádióműsorban emlékezett szerelmére. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.