Könnyekben tört ki David Bowie exfelesége, amikor megtudta, hogy a zenész meghalt

halál gyász David Bowie könny exférj Angie Bowie exfeleség szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelenleg épp egy reality show-műsorban részt vevő Angie Bowie a Big Brother-házban szerzett tudomást arról, hogy meghalt egykori férje.

Évek óta nem láttam, nem akarok nagy drámát csinálni belőle... de úgy érzem, véget ért egy korszak, és ez nagyon szomorú – fogalmazott Angie Bowie, amikor megtudta, hogy meghalt a volt férje.

Forrás: Channel 5

A 66 éves sztár, aki könnyekben tört ki, amikor tudomást szerzett David Bowie haláláról, jelenleg éppen a Celebrity Big Brother című brit valóságshow-t forgatja, és bár a műsor készítői felajánlották neki, hogy bármikor elhagyhatja a házat, Angie úgy döntött, marad. A show-műsor szabályai szerint egyébként nem is kaphattak volna híreket a külvilágban zajló eseményekről.

Emlékezzünk David Bowie-ra - Íme 5 dal, amit imádtunk tőle

A legenda tragikus hirtelenséggel hagyott itt minket 69 éves korában. Pályája során számtalan felejthetetlen slágert adott ki, amelyek közül kiválasztottuk az öt legemlékezetesebbet. Íme, az általunk legjobban kedvelt dalai: kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.