Kórházba került az Éden Hotel sztárja - Csúnyán összeverték Bencét

Forrás: TV2 -
verekedés rendőrség testi sértés nyomozás szórakozóhely kórház szereplő Éden Hotel feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos testi sértés miatt indult nyomozás Éden Bence ügyében, aki a napokban egy szórakozóhelyen keveredett verekedésbe.

Az Éden Hotel szereplője, Bence és a barátnője egy szórakozóhelyen leültek egy asztalhoz, ami, mint kiderült, foglalt volt, ebből indult a gond, ami végül a tettlegességig fajult – írja a Blikkre hivatkozva az Origo.

Forrás: TV2

A valóságshow-sztár párja a hírek szerint szóváltásba keveredett egy nővel, aki hívta a barátját és még öt másik férfit. Bence az utcára ment, ahová támadói követték, és összeverték őt. A realitysztár nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, a támadás éjjelén kétszer is volt kórházban. Bence összevert arcáról készült a Blikk közölt képet – kattints ide érte! A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság súlyos testi sértés miatt indított nyomozást az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.