El sem hiszed, milyen hajjal hódított George Clooney a nyolcvanas években

New York Magazine fénykép George Clooney nyolcvanas évek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítjuk, hogy George Clooneynak, pontosabban a frizurájának valóban jót tett az idő múlása.

Már majdnem elfelejtettük a nyolcvanas évek cikis hajviseleteit, amikor megláttuk George Clooney fotóját, amelyet a New York magazin közölt Beginnings című kiadásán.

Forrás: New York Magazine

Mint a magazin is megemlékezik róla, George Clooney-t annak idején egy Los Angeles-i színház egyik darabjában fedezték fel, és indult el a világhírnév felé - szerencsére a régi frizurája nélkül.

84 napra börtönbe kerül, mert zaklatta Lana Del Rey-t http://www.life.hu/sztarok/20160112-lana-del-reyt-zaklatta-egy-ferfi-bortonbe-kerul-mar-be-akart-torni-a-sztarhoz.htmlA férfi körülbelül egy hónapon keresztül üzengetett Twitteren, Facebookon, és Snapchaten az énekesnőnek. Végül a sztár háza előtt kapták el a rendőrök. TV + Sztárok--Kórházba került az Éden Hotel sztárja - Csúnyán összeverték Bencéthttp://www.life.hu/sztarok/20160113-az-eden-hotel-szereploje-bence-korhazba-kerult-mert-csunyan-osszevertek.htmlSúlyos testi sértés miatt indult nyomozás Éden Bence ügyében, aki a napokban egy szórakozóhelyen keveredett verekedésbe. TV + SztárokOrigoLuxuskörnyezetben dolgozik Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20160112-debreczeni-zita-modell-fotos-luxuskornyezetben-dolgozik-egy-gyonyoru-muteremben.htmlA modell, aki már profi fotóssá képezte magát, egy gyönyörű stúdióban villogtathatja a vakuját. TV + Sztárok--Berki Krisztián: „Az amerikaiak is engem akarnak"http://www.life.hu/sztarok/20160113-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarjara-az-amerikaiak-is-felfigyeltek.htmlMióta az Édes Élet sztárja megkezdte amerikai életét, úgy érzi magát a tengerentúlon, mint egy világsztár. TV + Sztárok--5 dolog, amit nem tudtál David Bowie-rólhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-david-bowie-elhunyt-enekes-3-dolog-amit-nem-tudtal-rola.html18 hónap küzdelem után végül legyőzte rákbetegsége David Bowie-t, aki vasárnap hagyta itt az árnyékvilágot. Íme, 5 olyan tény, amelyet még a legnagyobb rajongói sem tudhattak a legendás énekesről. TV + Sztárok--84 napra börtönbe kerül, mert zaklatta Lana Del Rey-t http://www.life.hu/sztarok/20160112-lana-del-reyt-zaklatta-egy-ferfi-bortonbe-kerul-mar-be-akart-torni-a-sztarhoz.htmlA férfi körülbelül egy hónapon keresztül üzengetett Twitteren, Facebookon, és Snapchaten az énekesnőnek. Végül a sztár háza előtt kapták el a rendőrök. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.