Isteni pápa lett Jude Law: Szinte felismerhetetlen ezen a fotón!

eső pápa hőség profizmus Jude Law
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olaszországban forgatja A fiatal pápa című minisorozatot Jude Law, aki a hírek szerint fantasztikus alakítást nyújt a filmben.

Korábban Dél-Afrikában a nagy hőséggel küzdött a stáb, most pedig a beázott cipők tették kellemetlenné a forgatást. A 43 éves színész igazi profizmusról tett tanúbizonyságot, amikor a dermesztő hideg és az eső ellenére is vállalta a munkát, a forgatás így egy napra sem állt le. Alig várjuk, hogy megnézzük, mit alakított ebben a szerepben a szívtipró.

Forrás: NORTHFOTO// IPA

Így fest Jude Law a Balaton-parton

Jude Law Jason Stathammel és Melissa McCarthy-val forgatta Magyarországon A kém című filmet. Egy kis részlet kiszivárgott belőle. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Bajor Imre özvegye árulja a fülei házukathttp://www.life.hu/sztarok/20160113-bajor-imre-ozvegye-arulja-a-fulei-hazukat.htmlA színész özvegye árulja a fülei otthont, nem tudja ugyanis egyedül fenntartani. Korábban felmerült ugyan, hogy emlékházzá alakítják, de sajnos az önkormányzat ebben nem tud segíteni – írja a Blikk. TV + Sztárok--Botrány! Szinetár Dórát Facebookon zaklatta egy rajongója http://www.life.hu/sztarok/20160113-szinetar-doranak-csunyan-beszoltak-a-facebookon-a-szineszno-torolte-rajongojat.htmlDurván belekötött hivatalos Facebook oldalán egy nő a népszerű színésznőbe, miután élőben jelentkezett be közösségi oldalán. Dóra később törölte a kommentelőt. TV + Sztárok--Kórházba került az Éden Hotel sztárja - Csúnyán összeverték Bencéthttp://www.life.hu/sztarok/20160113-az-eden-hotel-szereploje-bence-korhazba-kerult-mert-csunyan-osszevertek.htmlSúlyos testi sértés miatt indult nyomozás Éden Bence ügyében, aki a napokban egy szórakozóhelyen keveredett verekedésbe. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián: „Az amerikaiak is engem akarnak"http://www.life.hu/sztarok/20160113-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarjara-az-amerikaiak-is-felfigyeltek.htmlMióta az Édes Élet sztárja megkezdte amerikai életét, úgy érzi magát a tengerentúlon, mint egy világsztár. TV + Sztárok--Forró szexjelenettel tér vissza a mozikba Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20160113-liptai-claudia-a-gondolj-ram-cimu-moziban-vegzet-asszonyat-jatszik.htmlLiptai Claudia a végzet asszonyaként tér vissza a filmvászonra Kern András Goldolj rám című új mozijában. TV + Sztárok--"Jogtalanul kerül veszélybe minden" - Végrehajtás alatt Szorcsik Vikiék cégehttp://www.life.hu/sztarok/20160113-szorcsik-vikiek-cege-vegrehajtas-ala-kerult-jogtalanul-kerul-veszelybe-minden.htmlMindössze 4550 forint miatt került veszélybe Szorcsik Vikiék családi vállalkozása. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.