Éjjel-nappal Budapest Obertauern Gábor Lali síelés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét meghódították a hegyeket az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjai, Lali és Gábor.

Az ÉNB szereplői visszatérő vendégek az osztrák síparadicsomban. „Síeltem már itt korábban is, akkor is nagyon élveztem, most is megállás nélkül szeltük a lejtőket. Sajnos snowboardozni nem tudok, amit azért sajnálok, mert itt a hegyen úgy láttam, hogy a boardosoknak jobban megy a csajozás. Persze azért mi is bevetettük magunkat Gáborral, kisebb-nagyobb sikerrel" – mondta Lali, akinek most először volt alkalma kipróbálni egy motoros szánt is.

Forrás: RTL Klub

„Sajnos nem engedték, hogy vezessek, pedig szívesen kipróbáltam volna, milyen érzés egy ilyennel száguldozni a hegyen. Igaz utasként is hatalmas élmény volt, néha közel 100 km/órás sebességgel is hasítottunk. Remélem, ha legközelebb visszatérünk Obertauernbe vezetni is fogom! Szerintem ebben is tehetséges lennék, mint minden másban" –fejezte be mosolyogva a sorozat mókamestere.

Forrás: RTL Klub

„Örülök, hogy Lalit szerénysége a havas lejtőkön sem hagyta el, de azért azt hiszem, mindannyiunknak. jobb, hogy nem vezethette azt a szánt!" – tette hozzá Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.