Bírságot kapott az RTL Klub a Hungary's Got Talent egyik produkciója miatt

Forrás: RTL Klub -
Hungary's Got Talent korhatár-besorolás bírság korhatár Médiatanács RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korhatárszabályok megsértése miatt 7,5 millió forint bírságot szabott ki az RTL Klubra a médiatanács - áll a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A Hungary's Got Talent című tehetségkutatóban a Bodysoma csoport produkcióját - amikor egy fellépőt a bőrénél fogva kampókkal, kötelekkel fellógatták - bemutató műsorrészt a 12-es karika helyett a 16 éven aluliaknak nem ajánlott kategóriába kellett volna sorolni.

A kérdéses produkció Forrás: RTL Klub

A médiaszolgáltató jogsértésének megítélését súlyosította, hogy a műsorrészletet közvetlenül egy óvodáskorú gyermek által előadott produkciót követően szerkesztette adásba - említik meg.

Mások is büntetést kaptak

A közlemény szerint a túl hangos reklámblokkok miatt a Sport1 és Sport2 csatornákat működtető AMC Networks Central Europe Kft.-t a médiatanács 360 ezer forint bírság megfizetésére kötelezte, mert tavaly nyáron kilenc alkalommal a környező műsorszámokhoz képest hangosabb reklámokat tett közzé.
A médiatanács döntése alapján az Echo TV-nek 100 ezer forint bírságot kell átutalnia, mert az Oktatás világa című műsorában augusztusban burkolt reklámként mutatott be egy autós szolgáltatást.

Emellett a testület a Gyöngyösi Városi Televíziót egy irodaszer-kereskedést népszerűsítő burkolt reklám egy alkalommal történt közzététele miatt figyelmeztetésben részesítette.

Damu Roland segélyt kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20160115-damu-roland-szinesz-segelyt-kapott-a-szinhazi-dolgozok-szakszervezetetol.htmlA Színházi Dolgozók Szakszervezetétől kért támogatást a színész, amit meg is kapott. TV + Sztárok--Hoppá! Gáspár Evelin luxusverdával villogotthttp://www.life.hu/sztarok/20160115-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-luxusverdaval-villogott-uj-autoja-tenyleg-gyonyoru.htmlGáspár Győző lánya képmegosztó oldalán mutatta meg legújabb csodajárgányát. TV + SztárokOrigoBoldog születésnapot! 26 éves lett Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20160114-cinthya-dictator-26-eves-lett.htmlKedvenc fotóslányunk, Cinthya Dictator január 12-én ünnepelte 26. születésnapját, amire a Life.hu egy kis összeállítással készült. TV + SztárokOrigoShakirát gyalázták egy futballmeccsenhttp://www.life.hu/sztarok/20160114-shakira-enekesnot-gyalaztak-ferje-gerard-pique-futballmeccsen.htmlFocista férje, Gerard Piqué miatt kapott kemény beszólást a világhírű énekesnő. TV + SztárokObertauernben száguldottak az ÉNB sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160114-lali-es-gabor-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjai-obertauernben-sieltek.htmlIsmét meghódították a hegyeket az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjai, Lali és Gábor. TV + Sztárok--Tóth Andiból dögös maca letthttp://www.life.hu/sztarok/20160114-toth-andirol-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztes-enekesnojerol-dogos-foto-keszult.htmlAz X-Faktor győztes énekesnőről Debreczeni Zita készített szexi képeket. Úgy tűnik, a kislány gyönyörű nővé érett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.