Színházi Dolgozók Szakszervezete Damu Roland színész segély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Színházi Dolgozók Szakszervezetétől kért támogatást a színész, amit meg is kapott.

Damu Rolandnak a börtönből szabadulva nem sok bevételi forrása maradt, ráadásul párja, Edina gyermeket vár. A színész ezért döntött úgy, hogy segélyt igényel - írta a Bors A nő háromszor című ATV-n futó beszélgetős műsorra hivatkozva.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Amikor például úgymond a szakmám csúcsán voltam (...), akkor a kollégák nagy része féltékeny volt és irigy. De akik a barátaim maradtak, Kökényessy Ági, Tarján Peti, Csík Csabi és nagyon jelentős színészek, mint például Mihályi Győző, a színészkamara elnöke (valójában a színészszakszervezet – a szerk.), ahogy viszonyulnak hozzám, amennyi támogatást és segítséget kaptam, azt hiszem, példaértékű. Nem nagyon találkoztam olyan kollégával, aki a szemembe azt mondta, hogy pfuj. Olyannal sem, aki úgy elhúzta volna az arcát" – mondta a színész a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.