Hoppá! Gáspár Evelin luxusverdával villogott

luxus kocsi Gáspár Győző Gáspár Evelin autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző lánya képmegosztó oldalán mutatta meg legújabb csodajárgányát.

Evelin halmozza az élvezeteket, amikor autókról van szó. Gáspár Győző lánya korábban egy Porschéval majd egy BMW-vel hasított, most pedig a Mercedes van soron. A kommentelők odavoltak a kocsiért, amiben biztos, hogy Evelin is büszkén feszít.

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin
Lilu főzés helyett olvasgat a konyhapultonhttp://www.life.hu/sztarok/20160115-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-fozes-helyett-olvasgat-a-konyhapulton.htmlAz RTL Klub műsorvezetője laza szerelésben nézegetett fotóalbumot a konyhapulton - úgy tűnik, a főzéshez nem volt kedve. TV + Sztárok--Szirénázó rendőrautók jelentek meg a Viszkisnélhttp://www.life.hu/sztarok/20160115-ambrus-attila-az-egykori-viszkis-rablo-hazahoz-szirenazo-rendorautok-erkeztek.htmlAmbrus Attila igencsak leizzadt, amikor a zsaruk megálltak a háza előtt, és őt keresték. TV + SztárokOrigoÍgy változott meg Amal Clooney élete az esküvő utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160115-george-clooney-felesege-amal-clooney-elete-igy-valtozott-meg-az-eskuvo-utan.htmlGeorge Clooney felesége először adott interjút híres férje nélkül, amelyben többek között a hirtelen jött hírnévről is szó esett. TV + Sztárok--"Volt hogy baj lett, volt már Hamlet" - Nagy Feró 70 éves!http://www.life.hu/sztarok/20160114-nagy-fero-a-beatrice-zenekar-legendas-frontembere-ma-unnepli-a-hetvenedik-szuletesnapjat.htmlA Beatrice zenekar legendás frontembere ma ünnepli a hetvenedik születésnapját. Feró énekes, színész, dalszövegíró, és a magyar könnyűzenei élet egyik ikonikus alakja. A Life.hu az alábbi videóval szeretne kedveskedni a "nemzet csótányának". Boldog születásnapot kívánunk! TV + Sztárok--Harsányi Levente különleges meglepetéssel kedveskedett Ganxstánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160113-harsanyi-levente-az-mtva-a-dal-musorvezetoje-kulonleges-meglepetessel-kedveskedett-ganxsta-zoleenak.htmlA Dal 2016 műsorvezetője egy dalszöveggel köszöntötte az 50 éves Ganxsta Zoleet. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVV Dennis Fanniról: „Nem futok olyan nő után, aki üldözési má­niás”http://www.life.hu/sztarok/20160113-vv-dennis-ujra-dolgozik-es-irt-egy-slagert.htmlVV Dennis élete Fannival való szakítása óta gyökeresen megváltozott: visszament dolgozni, és új slágert írt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.