Lilu főzés helyett olvasgat a konyhapulton

fotó album olvasás intim Lilu konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője laza szerelésben nézegetett fotóalbumot a konyhapulton - úgy tűnik, a főzéshez nem volt kedve.

Lilu nagyon cuki, ahogy lazít és lapozgatja az albumot. Az intim fotót a műsorvezető képmegosztó oldalán posztolta. A képen remekül fest a különleges háttér, hiszen olyan, mintha mandalák előtt ülne Lilu.

Forrás: Instagram/Lilugram
Shakirát gyalázták egy futballmeccsenhttp://www.life.hu/sztarok/20160114-shakira-enekesnot-gyalaztak-ferje-gerard-pique-futballmeccsen.htmlFocista férje, Gerard Piqué miatt kapott kemény beszólást a világhírű énekesnő. TV + SztárokMark Zuckerberget nehezen viselik a szomszédjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160114-mark-zuckerbert-a-facebook-elso-emberet-nehezen-viselik-a-szomszedjai.htmlA Facebook atyja hatalmas autóival össze-vissza parkol, ezzel pedig magára haragította a szomszédokat. TV + Sztárok--Tóth Gabi és Majka kutyagyilkosság miatt borultak kihttp://www.life.hu/sztarok/20160113-toth-gabi-enekesno-es-majka-rapper-kifakadtak-a-deteki-kutyagyilkossag-miatt.htmlA két sztár a deteki kutyagyilkosság miatt fakadt ki közösségi oldalán. TV + Sztárok--Baukó Éva: „Ha én egyszer kinyitnám a számat"http://www.life.hu/sztarok/20160114-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-ismet-szokimondo-sorokkal-rukkolt-elo-kozossegi-oldalan.htmlAz Édes Élet sztárja ismét kifakadt közösségi oldalán: állítólag olyan dolgokat tud a magyar celebekről, ami borítaná a bilit a sztárvilágban. TV + Sztárok--Bevadult a szőrmók - ÉNB Alexát megharaptákhttp://www.life.hu/sztarok/20160113-enb-alexat-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szepseget-egy-szoros-joszag-harapdalta-meg.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest dögös szépsége nem bánta, hogy kis barátja nekiesett a fülének. TV + Sztárok--Legutóbbi fotóján rá sem lehet ismerni Győzikérehttp://www.life.hu/sztarok/20160111-gaspar-gyozo-showman-sokat-fogyott-es-uj-sapkajaban-vekony-arccal-ra-sem-lehet-ismerni.htmlGáspár Győző sapkában és napszemüvegben felismerhetetlen - vajon a fogyása is közrejátszik abban, hogy a showman megváltozott? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.