Ma ünnepli 54. szülinapját a komédiakirály, Jim Carrey: Isten éltesse!

Jim Carrey születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születésnapot ünnepel ma a kétszeres Golden Globe-díjas kanadai humorista és színész.

A Gumiarcúnak is nevezett színész 1962. január 17-én látta meg a napvilágot, így ma ünnepli 54. életévét.

Jim Carrey az Ace Ventura filmben és napjainkban Forrás: InterCom, AFP

Boldog születésnapot kívánunk!

Örökifjú nagyszülők a sztárvilágban:

Vannak sztárok, akiken egyáltalán nem fog az idő vasfoga, akik 50 évesen is egy jól karbantartott harmincasnak tűnnek. A legtöbben csak akkor számolunk utána ezeknek az örökifjú hírességeknek, amikor megtudjuk, hogy az illető bizony már nagyszülői szerepben tetszeleg.

Jim Carrey alig 48 évesen lett nagypapa. Lánya, Jane 22 éves volt, amikor 2010-ben egy egészséges fiúunokával ajándékozta meg Carrey-t. A baba a Jackson Riley Santana nevet kapta, és az egykori állati nyomozó Twitteren közölte akkor a világgal, hogy az ő unokája a világ legszebb babája. Íme a további lista!
Kiss Ádám beszólt Majkának - Háború indul a két sztár között? http://www.life.hu/sztarok/20160117-kiss-adam-es-majka-egymast-oltogatjak-vicces-beszolas-a-humoristatol-foto.htmlA humorista sosem rejti véka alá a véleményét, ha cikizésről van szó. Most sem tett másképp, és csúnyán odaszúrt egyik jó barátjának a Facebookon. TV + SztárokOrigoÖsszeköltözik vőlegényével Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20160116-osszekoltozik-volegenyevel-szabo-zsofi.htmlAhogy már megírtuk, Szabó Zsófit eljegyezte a kedvese, ráadásul napi munkát kapott az RTL Klubnál. A fiatal pár döntött, lakást keresnek Budapesten. TV + SztárokOrigoÍgy festett gyerekkorában Kasza Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20160116-igy-festett-gyerekkoraban-kasza-tibor.htmlSztárjaink előszeretettel mutatják meg magukat egy-egy gyerekkori képen, de ha jól emlékszünk, Kasza Tibit még nem láttuk így. Eddig. TV + SztárokOrigoÖsszeköltözik vőlegényével Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20160116-osszekoltozik-volegenyevel-szabo-zsofi.htmlAhogy már megírtuk, Szabó Zsófit eljegyezte a kedvese, ráadásul napi munkát kapott az RTL Klubnál. A fiatal pár döntött, lakást keresnek Budapesten. TV + SztárokOrigoMáris keresik a szereplőket a Big Brotherből és ValóVilágból összegyúrt valóságshow-hozhttp://www.life.hu/sztarok/20160116-maris-keresik-a-szereploket-a-big-brotherbol-es-valovilagbol-osszegyurt-valosagshow-hoz-az-rtl-2re.html Az RTL hatalmas durranásnak szánja a két ismert valóságshow házasításából megszülető harmadik műsort, a szereplőket pedig máris elkezdték keresni. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoAnne Hathaway kiáll kolléganője, Jennifer Lawrence melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160116-anne-hathaway-kiall-kolleganoje-jennifer-lawrence-mellett.htmlA sajtó csak nem száll le a Golde Globe-gála után egy újságírónak beszóló Jennifer Lawrence-ről. Most Anne Hathaway állt ki kolléganője mellett a közösségi oldalán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.